10 évesen 167 cm és 56 kg vagyok. Ez nagyon nagy túlsúly?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 19:13
1/30 anonim válasza:
Nem unjatok még ezeket a kérdeseket???????
Tölts le egy suly kalkulatort es meg tudod.
De szerintem eléggé.
3/30 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok. Csak én 26 éves.
4/30 anonim válasza:
5-6 kilót le kéne adni.de ez még nem olyan vészes.
5/30 anonim válasza:
Elég magas vagy a korodhoz képest... 1-2 kiló menjen le, de több menjen le, ha hájas vagy.
6/30 anonim válasza:
Baromságokat beszéltek!Dehogy sok!Sőt, szerintem még egy kicsit kevés is...Attól még, hogy nektek a csontkollekciók jönnek be, nem kell mindenkinek 160 cm - 30 kg-nak lenni...
Egyébként tényleg magas vagy (én 12 éves vagyok és 156 kg :D), de a súlyod hozzá képest pont jó, talán egy kicsit még kevés is.
7/30 anonim válasza:
Előző vagyok.Elgépeltem : 156 cm, nem kiló...xD
8/30 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, bár nem látom, hogy nézel ki. Elvileg magasság végéből -10, az az ideális testsúlyod. Bár ezt felnőttekre mondják, de te tényleg már olyan magas vagy, mint egy felnőtt. Ami amúgy lehet ám, hogy betegség, és túl sok növekedési hormonod van. Ezért a későbbi problémák elkerülése érdekében jó lenne orvost is megkérdezned.
9/30 anonim válasza:
10 évesen 167 cm vagy?? :O Én 13 évesen vagyok 163 cm xD
Em a súlyod sztem ideális.
10/30 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Hozzáteszem én 10 évesen 142 cm voltam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!