18 éves egyetemista lánynak szerintetek sok/kevés ennyi zsebpénz?
attól függően, hogy épp, mennyit tudunk adni a férjemmel, általában 3500-6000 ft-ot kap 1 hétre.
ebben benne van H-P az ebédje vagy uzsonna, illetve ha heti 1x elmegy valahova a barátaival. persze mondjuk havi 1x ha valami kérése van, nagyobb koncertre vagy valami, akkor arra is kap külön.
Kedves kérdező a bátyám az orvosin tanul, én 2 joghallgató vagyok. Pontosan tudom mennyif kell tanulni egy orvosin és inkább had ne ecseteljem.:D Bátyám a 4-5os vizsgáival van elárulom nem azért mert 3 órát alszik a nap többi idejében meg tanul. Az orvosi messze nem a legnehezebb.
Én jogon vagyok. Ez se sétagalopp de boztos van ennél nehezebb is.:)
Hidd el ha el akarna elmenne dolgozni teszem hozzá . Ha tesóm el tudott menni az orvosi mellett én meg a jog mellett ne mondd hogy a lányod nem. De ha ennyire sokat kell tanulnia megbocsáss nem odavaló. Nem kell hogy büdös legyen a munka meg lehet ezt oldani ha akarja
Majd egyszer kedves diakok ott ultok a munkafelvetelin ahogy en ulok.
Es nezem a cv hmm semmi diakmunka extra nyelvvizsga onkentesmunka tanuloegyesulet vezetese sport ?
Aha mar latom apuci anyuci kenyezetett gyereke vagy.
Akkor hogy fogod birni a munkat ha meg soha nem dolgoztal ?
Az ilyen cv feretoljuk nem kell nem elso valasztas.
Inakab azt valasztjuk aki csoron estin levelezon munka mellett tanult abban van kitartas szorgalom akarat es kuzdoszellem.
Suttyo ? Lehet de igy mukodik az igazi felnott vilag.
Ket iskolabol kikerulo kozul a hambi sutot veszik fel mert o tudja milyen az igazi felnottek vilaga.
Nalunk meg se hivjak azt aki nem onkenteskedett min egy evet valahol.
Ez van munkaado valogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!