Ez ki hibája? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Gólyatáborról van szó. Úgy volt "meghirdetve" hogy kirándulás, barangolás, városnézés, csapatépìtőjátékok. DE mentek strandra is és ez nem volt beleìrva a tájékoztatóba ezért 2-3 gyerek nem vitt fürdőruhát. Ki hibája? Szülő, gyerek hogy nem pakolt fürdőruhát vagy az iskoláé mert nem ìrták bele a tájékoztatóba? Akinek nem volt fürdőruhája az a strandon vett végül.2016. aug. 26. 14:26
1/9 anonim válasza:
Ha olyan helyen volt megrendezve, ahol strand van a környéken, akkor én pakoltam volna neki függetlenül attól, hogy benne van-e a tájékoztatóban. Mert mi van ha egyik program meghiúsul és helyette ez lesz. Vagy ha szabadprogramként elmenne egy-két baráttal fürödni. Fölösleges hibást keresni, mert mint látod, a nagytöbbség vitt magával a részleges tájékoztatás ellenére is. Csak 2-3-nak nem volt.
2/9 anonim válasza:
A többiek honnan tudták, hogy lesz fürdés?
3/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam hogy abba a városba nincs strand de kiderült uszoda van.
A többiek se tudták de ők vittek fürdőruhát.
Most teljesen lelkiismeretfurdalásom van. Bár a fiam megoldotta de azért bánt a dolog.
2016. aug. 26. 15:12
4/9 anonim válasza:
Mondjuk én számon kérném az iskolát. Ez a suli hibája.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is az iskola hibája, adhattak volna valami részletesebb tájékoztatást is a programokról. Ha valamilyen vízpartra mennek vagy fürdővárosba, akkor az ember azért számít rá, hogy lehet lesz fürdés is, de egyébként nekem sem jutna eszembe. Szóval ez az ő hibájuk volt, de én annyira nem akadnék ki ezen, nem reklamálnék vagy ilyesmi, így utólag már úgyis mindegy, főleg, ha megoldották és tudtak venni (mondjuk nyilván nem erre vitték a pénzt) vagy kölcsönkérni valakitől.
7/9 anonim válasza:
Nyilván az iskoláé, az meg mellesleg józan paraszti és, hogy ki tudja merre mennek még, egy fürdőgatya/fürdőruha mindig belefér.
8/9 anonim válasza:
A szervezőké, az iskoláé, egyértelmű. De azért nem reklamálnék miatta, csak tudnám, hogy mire számítsak a jövőben! Arra, hogy mindenre rá kell kérdezni, mindenre nekem kell gondolni, mert nem elég jó az információáramlás. Ez azért nem olyan jó...
Ha szép idő van, akkor napozni akárhol is lehet, ezért be lehet rakni a csomagba akkor is, ha nincs szó strandolásról, az igaz, tényleg nem foglal sok helyet. Akik vittek fürdőruhát, gondolom, ezért vittek.
Fürdőruhát mástól kölcsönkérni egyáltalán nem higiénikus.
9/9 anonim válasza:
Ja, ha fiúgyerek, akkor kisebb a gond, mint gondoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!