Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez a szett jó lenne egy 8....

Ez a szett jó lenne egy 8. évfolyamba készülő lánynak évnyitóra?

Figyelt kérdés

Mivel nagyon nem szeretem a lábam mutogatni,ezért egy hosszú fekete farmer,aminek a boka részénél csipke van,egy 3/4-es ujjú fehér póló,ami a váll részénél csipkés,és egy fekete topánka jó lenne évnyitóra?

Az az igazság,hogy vagy 6 vagy 7 boltban néztem inget,de vagy ne volt méretben vagy szörnyen drága volt. A suliban nincs semmiféle kikötés,hogy csak inget lehetne viselni az ünnepségen,de félek,hogy nagyon ki fognak nézni ha egy pólóba megyek.

2016. aug. 24. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ki fogsz ájulni a sorból ebben a cuccban, 35 fokot jósolnak jövő hétre...
2016. aug. 24. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
2016. aug. 24. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a nadrágon a csipke nagyon ronda! Ha sima egyszerű fekete nadrág,akkor senki nem fog érte szólni,hidd el,a csipke csak ront rajta!
2016. aug. 26. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem jó, fontos az is hogy ne feszengj benne, még arra a rövid időre sem. Meleged lesz, de ha úgy érzed magad benne, vedd fel!
2016. aug. 28. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
Köszönöm a válaszokat,de ez a "Szerintem ki fogsz ájulni a sorból ebben a cuccban" meg "Meleged lesz" nem igaz rám,mert egész nyáron EGYSZER SEM volt rajtam bokánál föntebb érő nadrág!:)
2016. aug. 28. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Hopp-hopp, valaki skizofrén itt?

A másik felhasználód!

Egyébként lehet, hogy nincs szigorú megkötés, de farmert akkor se illik, ha fekete és igen, pólóval kombinálva még kevésbé "ünneplő".

Ha csak nem mindenki ennyire tojik bele, "ki fognak nézni" (minimum a tanárok).

2016. aug. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!