Hol kapok nagy méretű kispapa szettet szüléshez?
Na akkor:
Első, ezt mindenképp intézem, kösz, hogy emlékeztetsz rá :D
Második, nálunk is a kórházban van automata, 2500 forint a szett, de L-es és XL-es van benne, ezért megvettem külön a gyógyászati segédeszközök boltban 1500-ért, ahol kibontották, hogy nézzem meg mekkora... Csak másnap vettem meg, előtte megkérdwztem a nődokinkat, hogy nem e baj, hogy felbontották, de azt mondta, hogy nem baj, fel is próbálhatom, mivel nem steril cucc, csak mégis egy védőöltözék úgy mond. Én egyébként 122 kg vagyok épp, és így is ezer szerencs, hogy februárban úgy döntöttem, hogy fogynom kellene picit, akkor ugyanis épp 131 kg voltam, szóval azon a ponton esélytelen lenne ez a ruha l. Egy volt osztálytársam 1-2 éve az osztályon valami kismama hálóinget kapott :DDDD Egyébként felpróbáltam, iszonyatos a szabása, csípőmig jött fel, meg akartam igazítani, erre elszakadt a kötője alatt visszintesen kb. 10 centi hosszan - de sebaj a felső takarja. Apropó a felsőt fel tudom venni de levenni csak a feleségem segítségével tudom - ő húzta le rólam felfelé, kifordítva :D Ugye a vállam se kicsi... Napi 18-20 tonna acél mozgatása megemberesít, hiába :) A naci meg épp jó, csak hát ugye passzentos, leülni azt nem fogok benne, reménytelen....
Harmadik, ez jó sztori volt :D Ha nem felejtem el én is megírom majd ide végül, hogy mi lett!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!