A szüléshez milyen hálóing jobb? Az elől gombos vagy a felül, vállrészen vombos?
Amitől könnyebb megszabadulni.
Én háromszor szültem, az elsőnél pucér voltam egy idő után, mert a magzatvíz eláztatta, leszedték rólam, majd vajúdtam kádban, ott amúgy sem kell, aztán amikor kiszálltam, egy lepedőt tettek rám.
A másodiknál már olyan erős fájásokkal mentünk be, hogy a nyári ruhában maradtam, kánikula volt amúgy is, csak a bugyi ment le. Ott is burokrepesztés volt, utána szerintem pucér voltam, de nem emlékszem egyáltalán. :)
A harmadiknál pedig nem kellett levenni a hálóinget, ott elfolyt a kórházban a magzatvizem, és még tusoltam egyet mielőtt jöttek az erős fájások, és így maradt is végig a hálóing, kitolás után rám tették a babát, így véres lett a hálóing, szóval aztán ahogy elvitték fürödni a babát, engem is "tisztába tettek".
Szüléshez 2 hálóinggel készülj, nekem legalábbis ezt tanácsolta a szülésznő - amennyiben császárra lesz szükség. Azt sem árt, ha olyan a hálóing, amit nem sajnálsz szülés után kidobni.
Nekem 5 perces műtéttel szedték ki a méhlepényt, mert nagyon ragaszkodott, egyadta vér lett a hálóingem. Kuka.
Kitolásnál szinte nyakig felhúzzák majd, úgyhogy tök mindegy :)
de tényleg, akkor amikor a mellkasodra teszik, nem fognak várni, hogy kigombolgasd, meg nem is arra fogsz figyelni.
10 cm-re feljebb húzod és kész...
3x szültem, hidd el, tényleg mindegy.
Majd az osztályon praktikusabb a gombos a szoptatás miatt, de pl. én ott is sima pólóban voltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!