Milyen babakocsit ajánlotok 100 000 Ft-ig?
Figyelt kérdés
Mózessel, hordozóval szettben szeretnénk venni, lehetőleg újat, nem használtat. A súly gyakorlatilag nem számít, kertes házban lakunk, lépcsőzni nem kell. Az egyedüli fontos dolog, hogy mindketten magasak vagyunk, így olyan kocsit szeretnénk, ami kényelmesen tolható nekünk is.2016. máj. 12. 15:40
1/12 anonim válasza:
Nekünk Baby Merc van, teljesen meg vagyok elégedve vele.
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves Első és Második! Esetleg konkrét modellt tudnátok mondani? Mindkettőnél van több szimpatikus is, de a tapasztalatotok jól jönne. Mózesek mekkorák? Késő őszi/kora téli baba lesz, tehàt jól bebugyolálva is jó lenne, ha tudnánk sokáig használni. Időben elkezdenék nézelődni, hogy ne akkor kelljen majd dilemmázni, ha aktuális lesz a vásárlás. :)
2016. máj. 12. 17:53
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
2 vagyok. Bebetto-s.
Nekünk Luca van, a mózes része nagy. Nyári baba, télen is belefér. Könnyű tolni, lengés csillapito a kereken, bolygosithato az első kerék, a mozes részén is van egy kis háttámla amivel kilát a kocsiból de mégsem ülteti fel a babát.
Youtubon egyébként van róla videó is, én megnéztem és meg is vettem a kocsit. (Azt hiszem egy lila kocsin mutatják be)
7/12 anonim válasza:
1. vagyok, ilyenünk van, ilyen piros-kék :) Tesómáknak meg Junior Plus, az olcsóbb, ők is meg vannak elégedve, annyi, hogy annak nem lehet levenni a sportrészt hanem arra kell rácsatolni a mózest meg a hordozót.
8/12 A kérdező kommentje:
Még mindig várok tapasztalatokat! :)
2016. júl. 4. 14:39
9/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Januári a babám, nekünk Baby Merc Q9 DeLuxe-unk van, én imádom! Szép, minőségi kocsi, nagy, masszív, da nagyon fodulékony. Minden van hozzá! Ár-érték aránya rendkívül jó szerintem. Mi még a mózest használjuk. Ja és szintén kertes ház, néhány lépcsőt kell emelnem, annyi belefér.
10/12 anonim válasza:
Maxi Cosi Mura 4 van, elsősorban mert terepre kitűnő, nekünk sem lényeges a súlya és az autós hordozója sem gagyi. Használtan belefér a 100-ba, mi sem újat vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!