Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mit tennétek? Úgy...

Szülők, ti mit tennétek? Úgy érzem csalódtam a fiamban

Figyelt kérdés
Fiam gólyatáborba van 1 hétig. Tegnap az osztálytársai raktak fel képet FBre amin őt is megjelölték ìgy nála is megjelenik. A fiam kezébe cigi és energiaital. Tudom hogy minden kamasz kipróbálja de nem ìgy ismertem meg a fiam. Úgy gondoltam beszélgetek vele ha hazajön (nem támadom le). Ti mit tennétek?
2016. aug. 24. 11:56
1 2
 11/14 anonim válasza:
Várj vele 1 hetet hogy ha folytatja a cigizést akkor beszélgess vele ha cigizik úgy is megérted rajta más 15 éves gyerekek drogoznak tehát ez még a jobbik eset de lehet hogy nem is cigizést csak poén miatt kézbe vette energia italt hagy igyon semmi baja sem lessz persze mértékkel én 15 évesen sört ittam néha 1 dobozt mikor volt mit ünnepelni 😂
2016. aug. 26. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát. Legalább nem iszik alkoholt.
2016. aug. 26. 16:24
 13/14 anonim válasza:
Utolsó el mondod hogy alkohol egészséges egy mértékig 😀
2016. aug. 26. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kivétel aki kipróbálja, hanem az aki nem próbálja ki. Teljesen természetes hogy cigarettázgat, energia italt iszik, esetleg később alkoholt, (jobb esetben) jóval később pedig rátalál a fűre, amit vagy elvisel, vagy használ is (más lehetőség nem igazán van eljárós, nem szobábanülős társaságokban).

Az hogy hogyan kezeled a helyzetet már a te dolgod. Én elmondanám a cigaretta és az energiaital veszélyeit. Nem hisztiznék, felnőttként kezelném. "Te életed, te pénzed, én extrát nem adok hogy elcigizd". Alkoholról, drogokról beszélni fing a szélben amíg nem látott részeg/betépett barátot. A kíváncsiság (ésszerű keretek között) mindig győz. Én nem láttam még olyan tinédzsert akinek azt mondta volna anyu hogy az alkohol rossz, és ne lett volna kész letolni élete első két felesét 20 perccel később.

2016. aug. 28. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!