Szülők, ti mit tennétek? Úgy érzem csalódtam a fiamban
Nem az a kivétel aki kipróbálja, hanem az aki nem próbálja ki. Teljesen természetes hogy cigarettázgat, energia italt iszik, esetleg később alkoholt, (jobb esetben) jóval később pedig rátalál a fűre, amit vagy elvisel, vagy használ is (más lehetőség nem igazán van eljárós, nem szobábanülős társaságokban).
Az hogy hogyan kezeled a helyzetet már a te dolgod. Én elmondanám a cigaretta és az energiaital veszélyeit. Nem hisztiznék, felnőttként kezelném. "Te életed, te pénzed, én extrát nem adok hogy elcigizd". Alkoholról, drogokról beszélni fing a szélben amíg nem látott részeg/betépett barátot. A kíváncsiság (ésszerű keretek között) mindig győz. Én nem láttam még olyan tinédzsert akinek azt mondta volna anyu hogy az alkohol rossz, és ne lett volna kész letolni élete első két felesét 20 perccel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!