Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány éves kortól engedtétek...

Ti hány éves kortól engedtétek hogy gyermekednek legyen Facebook oldala?

Figyelt kérdés

Mikortól érdemes engedni? Ti tudjátok a jelszót? Esetleg olvassátok a leveleket? Én nem szeretnék kutakodni a gyerekeim életébe de anyukám azt mondja kell ellenőrizni még akkor is ha bìzok benne és nem gyanakszok semmi rosszra. Már úgy érzem hogy ciki ha 12 éveseknek nincs Facebookjuk.

Ti hány évesen engedtétek?

2016. aug. 21. 11:31
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Mármint nálunk a suliba piszkálják akinek 12-13 évesen nincs FBje..
2016. aug. 21. 11:32
 2/26 anonim ***** válasza:
29%
Nálunk van a 11 éves lányomnak és tudom a jelszót és szoktam ellenőrzést tartani. Ez volt a feltétele a Facebooknak.
2016. aug. 21. 11:37
 3/26 nemcso válasza:
32%
Középiskolás koruktól van nekik.
2016. aug. 21. 11:37
 4/26 anonim ***** válasza:
34%
Akkor engedném általános iskolában, ha tudnám a jelszót és ellenőrizhetem. Középiskolában már simán.
2016. aug. 21. 11:38
 5/26 anonim ***** válasza:
64%

12 évesen szerintem már nem probléma.

Egyébként a levelek elolvasását, ellenőrizgetését nem tartom fairnek. Régen is volt myvip, iwiw, myspace és stb., és ott is voltak bőven fiatal tinik. Nem a facebook az első ilyen oldal...

Nem tartom fairnek a magánszféra ilyen szintű korlátozását, ellenőrzését, ha nincs rá ok - tehát rendes, nem hazudós, normális gyerekről van szó.

Kicsit gondoljatok vissza, hogy nektek 12 évesen hogy esett volna, ha édesanyátok elolvasta volna a naplótokat, vagy éppen a barátaitoknak írt bizalmas leveleiteket, üzeneteiteket. Szerintem nem esett volna jól.

Nincs még 12 éves gyermekem, csak kisbabám, de én így látom a dolgot.

2016. aug. 21. 11:41
 6/26 anonim ***** válasza:
67%

Még nem tudom, hány éves kortól fogom engedni.

De szerintem az ellenőrzés nem azt jelenti, hogy végig kell olvasni a teljes levelezést a gyerekem és a barátnője között. Hanem inkább azt kell észrevenni, ha nem Zsófikával csetel a kölök, hanem Ahmeddel, aki a kép alapján 32 éves és pucér fotókat kér a gyerekemtől.

2016. aug. 21. 11:46
 7/26 anonim ***** válasza:
70%
Nővérem 14 évesen engedte az ikerlányainak. Neki nincs fb-ja.
2016. aug. 21. 11:47
 8/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem kor hanem intelligencia kérdése.
2016. aug. 21. 12:06
 9/26 anonim ***** válasza:
68%

Az ellenorzest ufgy , ahogy valaki irta. Igen, nekem is voltak levelezoarsaim ennyi idosen, postan leveleztunk, tehat lattak a szuleim, hogy Kis Irentol es Joo Annatol jott , es igy persze nem olvastak el. De ha felado nelkuli, gyanus irasu, cigiszagu level jott volna Miskolcrol, biztos rakerdeznek.

Ma a neten ugyanaz van. Vagyok snnyira intelligens, hogy nem olvasok el levelezest, de azt igenis megnezem kitol jott, a baratnoit meg ismerem a lanyomnak.

2016. aug. 21. 12:28
 10/26 anonim ***** válasza:
50%

8 éves volt. Tulajdonképpen egy játék miatt lett oldala, de kicsivel később külföldre költöztünk, míg ott tartotta a kapcsolatot a barátaival. Tudom a jelszót és a leveleit is meg szoktam nézni -pontosabban a feladot és ha úgy érzem, valami gond van vele, akkor elolvasom. Szigorúan csak úgy, hogy ő is ott van. Az email címének is tudom a jelszavát, a beerkezokrol másolatot kapok. Elolvasom ezt is csak akkor szoktam, ha problémának érzem és szintén csak ha ott van.

Volt egy időszaka, amikor mindenkit bejelolt meg vissza igazolt, most már csak a valodi ismerőseit szokta.

2016. aug. 21. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!