Szerintetek ez ebben a korban normális?
A legjobb barátnőm (L12 meg én is) X jár Y vel és már CSÓKOLÓZTAK IS! Nem tudom , hogy ez normális-e ...
Segítseget! Félek , hogy a barátnőmet csalódáás, de nem tudom miért már montuk is neki , hogy ez korai de őt nem érdekelte.
ebbe mi a gáz?
ez tök természetes.:D
egyáltalán nem koraii.:D
a csókolózásban semmi gáz dolog nincs:)tök természetes.ha szereti a srácot akkor miért ne?te is fogsz majd egyszer.:)ameddig nem próbáltad addig ez lesz a véleményed és hidd el utána megváltozik a vélemény.:)
13/L
Én ugyan még nem smároltam senkivel, de a barátnőim igen, szintén 11, 12 éves korukban, és ez tök normális, nyugi :)
13/L
12 evesen a csokolozas minden, csak NEM normalis! Persze, hogy a 13 eves kislanyok azt fogjak mondani, hogy normalis, de nem az. A 12 evesek meg gyerekek, viselkedjenek is ugy, nem kell jatszani a kis felnottet, felnotteskedhetnek eleget tiz ev mulva! En se reg voltam 12 es meggyozodesem volt, hogy en hu de erett vagyok, de visszagondolva ugyanolyan kis taknyos voltam, mint mindenki mas.
17/L
Én 13 évesen csókoloztam elöszőr,akkor töltöttem pont a 13-at :)
Most 24 éves lány.
Ez ügye 11 éve volt,nem tudom,hogy most,hogy is zajlik
ez a dolog,de a hugom 14 éves és már ő is csókolozott.
Szerintem ez mindenkinél más.
Ha valaki felkészült erre akkor miért ne?
Ha már szex lenne az már korai lenne,de a csók az nem.
Nézzd énis felnőttem,vőlegényem van és nem vagyok fogyatékos,de nemis bántam meg..a mai napig tartom vele a kapcsolatot,persze barátilag,neki már felesége is van meg gyermeke is és nézzd őis felnőtt..
Egyébként nekem volt 3 kisbarátnőm ebben a korban és közülök egy a mai napig a legjobb barátnőm ők támogattak
és rosszul esett vola haők nem örültek volna.Mert én nagyon boldog voltam,olyan nagylányosnak éreztem magam
és mivel anyummal ezt nem tudtam megbeszélni boldog voltam,hogy velük megtudtam én voltam közülök az első
köztük aki csókolozott és kérdezösködtek,hogy milyen volt
és velem örültek.Valahogy nekem ez sokat jelentett.
Most az,hogy te mész nem állsz ott az egy dolog kedvesem.
És az is normális.
Az is normális ha csókolozott az is ha nem.
Mindenki máskor ér meg ehez a dologhoz.
Van aki 17 évesen csokolozik elöszőr van aki meg 9 évesen.
2. vagyok.
igaza van az utolsónak!!:)
attól még,hogy te nem csókolóztál senkivel az nem jeleni azt,hogy ez nem normális.:)
figyelj!
ha szeretsz valakit akkor bármit megteszel neki[ésszerű keretek között].ilyenkor senki más nem érdekel,az első ő!
mindenkinek akkor jön amikor kell!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!