Szülők! Gyermeketek mennyi időt számítógépezhet egy nap?
16 eves szeptembertol iskolaidoben reggel 09 tol 22 ig van wifi es tv.de 16 korul er haza
Napi max 2 ora jatek engedett tobbi soc media
Azert van 22 wifi kikapcs mert reggel hulla nem tud felkelni.
Majd olvas helyette
Szunetben ejfelkor takarodo gyerek ne legyen tovabb ebren mint mi es reggel meg 12 nem latjuk
Miert szolok bele ?
Ezt hivjak nevelesnek beleszolas a gyerek dolgaiba ez a feladatom.
Szugsege van ra hogy szabalyok legyenek.
Kulonben nem eszik nem iszik nem tanul csak jatszik
Kettes vagyok.
Nem a szigor számít, hanem hajlamosak túlzásba esni, az meg a tanulás és az alvás kárára megy, nem akarom azt látni, hogy reggel fáradtan, kifacsarva ébred , nem tud figyelni, nyűgös stb, ez iskola időben főleg fontos, de annak sem látom értelmét, hogy nyáron 10-11 ig alszik valaki, mert hajnali 2-ig gépezett, éljenek a való világban , ne a virtuálisban, a virtuálist használják , játszanak, tanuljanak ez az élet velejárója, de napi ébrenlét ideje alatt többségben jó lenne ha nem a gép előtt ülnének.
A gyerek lehulyez egy szulot
Szuper
Kerdezem ki vette a szamitogepet vagy mas kutyut?
Ki fizeti az aramot a lakast stb.
Gyerek dolga a tanulas es az engedelmesseg.
Pc es mas kutyu nem letfontossagu dolog egy extra ami nem jar hanem kaphato.
Sajnálom akinel visszamaradott szülei vannak!
Nekem legalább normmálisak nem szólnal bele mennyit gépezzek mégis tudom hol a határ.
Latod gyerek vagy magadbol indulsz ki
Shokk lesz neked de kepzeld nem minden gyerek egyforma !!
Mindenkit maskent kell nevelni.
Csak mert TE allitolag tudod hol hatar (bar az alkoholistak is ezt mondjak )
A tobb mill masik kamasz nem tudja hol a hatar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!