Mit tegyek? Már nem bírok a 12 éves fiammal.
Pár hónapja egyedül nevelem 4 gyermekemet, jelenleg a szüleimnél lakunk de csak 1-2 hétig.
Van egy 12 éves fiam. Pár hete nagyon sok gond van vele. Visszabeszél, hisztizik, beszólogat az embereknek. Semmit nem csinál, a szoba mintha bomba robbant.. Az apjuk mindent megengedett nekik, ő se csinált semmit, ezért is váltam el.
A szüleimmel megbeszéltem hogy nem kell helyettük pakolni de "szegény gyerekek" "nyári szünet van miért dolgoztatom őket" stb. Szerencsére nemsokára költözünk.
Mit tegyek? Probáltam vele beszélni de nem hallgatt meg, kértem szépen, határozottan, csúnyán, kapott pofont is. Egyszerűen már nem bìrok vele. Folyamatosan parancsolgat, 100% hogy az apjától látta.
Ti mit tennétek?
Olvastam hogy ez hormnális valtozás ez a kor náluk. Ha megtalálom linkelem.
Neki is nehéz kezelni.olyan mint a ket eves dackorcasz.tele frusztráciokkal a gyermek segitsegre turelemre szorul
Szarul volt nevelve. Most hogy a hormonok is bekapcsoltak nála, és egy kisebb trauma is érte csak rosszabb lesz. A verés nem segít.
Esetleg kérhetnéd pszichológus segítségét. Először egyedül, ha a gyerek vevő rá akkor őt is viheted.
Ma volt az apjuk, minden rendben volt de miután hazament, a fiam cirkuszolt, hogy az én hibám hogy szétmentünk az apjával, én semmit sem engedek. Megkértem szépen hogy ágyazzon meg erre megkaptam hogy szolgának tartom. Zsebre rakta a báttyja tefonját és el akart menni itthonról de nem engedtem.
Egyszerűen már nem bìrom. A szüleim mindent megengednek hiába beszéltem velük hogy nem lesz ìgy jó de semmi..
Első körben anyámékéat osztanám ki, de istenesen, hogy amit ÉN mondok, az ÚGY van, és ne merjék megvétózni.
Aztán pszichológus, mert a válással még inkább el fog fajulni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!