Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha a 14 éves...

Mit tennétek ha a 14 éves lányotok átváltana az emo stílusra?

Figyelt kérdés

Én lennék a lány és megbeszéltem anyával hogy engem ez vonz (színes haj,erős smink). Szégyelni fognak engem?

Ezzel kapcsolatban a lelki/érzelmi állapotomra csak az itthon történő dolgok hatnak, amiket szintén megbeszélek anyával.

Válaszokat előre köszönöm.

2016. júl. 9. 11:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

a 38%-os egy kamasz csak úgy mondom, aki nyilván úgy itél meg dolgokat ahogy az ő tizenéves izlésébe belefér :)

ha jól figyeltem eddig: pia és szex az oké tizen egypár évesen, de ezek szerint az emo ciki :)).

nah kedves 38%-os majd ha észérvekkel is tudsz jönni akkor adj sztem tanácsokat, mert tizenévesen ezen kb egy kutya mind, tehát a szülő nyitottságától lazaságától függ hogy hagyja e mindezt a gyerekének. Te meg saját ízlés szerint itélkezel. Nem tudom mitől kevésbé jobb egy emo-s lány mint egy pláza lány aki folyton piál, és össze vissza szexel...gyerek vagy nagyon.

2016. júl. 12. 18:08
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem mindenki saját ízlése alapján ítélkezik? Mégis mi alapján kéne?
2016. júl. 12. 19:13
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön a stílus mi a baj ezzel?Sokaknak is jól állna mert eltakarná azt a sok kretén fejet .
2016. júl. 12. 19:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

„Ha felpakol magáról ilyen képeket a netre nem fog később munkát kapni.”

Remélem, hogy ezt egy félretájékoztatott gyerek írta csak. :)

Ha egy munkahelyen nem a hozzáértését vagy – amennyiben ez adott helyen fontos – az akkori megjelenését nézik, hanem azt, hogy kamaszként hogy nézett ki, akkor oda nem is szabad elmenni dolgozni.

Másrészt ez a mondat azt feltételezi, hogy mindenki irodai alkalmazottként dolgozik, pedig elég sok olyan szakma van, ahol nincs dress code…

2016. júl. 13. 16:23
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van lányom, ha ez tetszik neki, akkor legyen. Én a nagyon rövid szoknyát/ nadrágot,a köldökik kivágott felsőket,a moderálatlan bulizást nem tolerálom. Különben nekem is lila a hajam, mégis normális embernek vallom magam, más véleménye csak addig érdekel, amíg elfogadható stílusban mondja el. Ha anyukáddal meg tudsz beszélni dolgokat, az nagyon jó kapcsolatra vall. Szerintem akármilyen is a kinézeted, nem fognak szégyelni.
2016. júl. 14. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!