Mit tennétek ha a 14 éves lányotok átváltana az emo stílusra?
Én lennék a lány és megbeszéltem anyával hogy engem ez vonz (színes haj,erős smink). Szégyelni fognak engem?
Ezzel kapcsolatban a lelki/érzelmi állapotomra csak az itthon történő dolgok hatnak, amiket szintén megbeszélek anyával.
Válaszokat előre köszönöm.
„bánni fogod, hogy így lejárattad magad” meg „nem engedném” – a kedves szülőtársak kicsit merevek, úgy látom. A merevséggel pedig egy baj van, az ember nem tud alkalmazkodni, hogy úgy mondjam, „nem hajlik, hanem törik”.
A kérdésre konkrétan: gondolom, jó a kapcsolatod az anyukáddal, hogy megbeszélted vele ezt, és ő is jó fej, ha nem a fentiek szerint reagált – tehát hajrá. Előttem jól leírták mások, hogy talán a suliban lehet belőle gondod, de egyébként kamasz vagy, keresed a helyed a világban, nincs ebben semmi gáz.
Én gimnáziumban fél mm-esre vágattam a hajamat, és fekete körmeim voltak. Visszagondolva egyáltalán nem sajnálom, és most már látom, mennyire intelligensek voltak a szüleim és a tanáraim is, mert soha senki nem szólt be ezért. Így aztán szépen le is futott ez az „őrületem”, és ahogy az egyik hozzászóló írta, felnőttként már nem így néztem/nézek ki. :)
Ha viszont elkezdtek volna ezért kínozni a felnőttek, akkor könnyen lehet, hogy csak azért is csináltam volna tovább. (Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy nyilván látták, bár furán nézek, ki, de attól még csinálom a dolgomat, jól tanultam, nem csináltam semmi ön- vagy közveszélyes dolgot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!