Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha a 14 éves...

Mit tennétek ha a 14 éves lányotok átváltana az emo stílusra?

Figyelt kérdés

Én lennék a lány és megbeszéltem anyával hogy engem ez vonz (színes haj,erős smink). Szégyelni fognak engem?

Ezzel kapcsolatban a lelki/érzelmi állapotomra csak az itthon történő dolgok hatnak, amiket szintén megbeszélek anyával.

Válaszokat előre köszönöm.

2016. júl. 9. 11:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem akarsz inkább rendesen kinézni?
2016. júl. 10. 02:39
 12/25 A kérdező kommentje:
#11 Nem szeretnék tömeg gyártmány lenni. És amit irtam, engem ez vonz. Ilyen szeretnék lenni, nekem így a jó.
2016. júl. 10. 08:42
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha nem venne fel káros szokásokat, nem kerülne rossz körökbe, nem romlana az iskolai teljesítménye és a megjelenése nem ütközne a házirenddel akkor simán, de sajnos vannak szabályok amiket be kell tartani.
2016. júl. 10. 15:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Ez nekem is tetszett csak én már 33 éves vagyok.Szerintem szexi ez a stílus ha nem úgy néz ki az ember mint egy vámpír.A fekete hajat és a tűzpiros rúzst részesítem előnyben nekem ezek tetszettek.Csizmával ás stílusos fodros blúzzal,miniszoknyával.Nagyon jól lehet ezt a stílust kombinálni de a szépségre és az esztétikára mindenképpen törekedni kell.Ne figyelj senkire csak arra hogy az éppen rád törő stílust megvalósítsd és kivetítsd.Viszont azt neked kell eldönteni ,hogy jól fog állni vagy sem.
2016. júl. 11. 14:01
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Az emberek majd jól kiröhögnek, és az lesz itt a következő kérdésed h vajon miért.
2016. júl. 11. 17:38
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
apád helyében két nagy pofont adnék! + bedugóznám a nuncusod.
2016. júl. 11. 18:45
 17/25 A kérdező kommentje:
#16 mint írtam nem vagyok olyan mint a többi gyerek rib anc. Ne ítélj el olyat akit nem ismersz.
2016. júl. 11. 20:48
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd fel, hogy itt beszólnak neked ezért, ha felnősz, rájössz, sajnos rengeteg ember van, aki a saját nyomorát és sekélyességét azon éli ki, hogy másokat kritizál, tök mindegy nekik, miért. Szerintem siralmas, hogy hazánkban még mindig az megy, hogy egy bizonyos kor után mindenki tök egyforma, unalmas ruhákban jár, egyforma frizurával, ebből a szempontból is fejlődni kellene, ha kicsit nyugatabbra megy az ember, látja, hogy az idősek is színesben, divatosan, fiatalosan öltöznek, nem ássák el magukat csak azért, mert betöltötték az ötvenet.

A ribis utalással kapcsolatban: ha lányom lenne, én attól lennék elkeseredve, ha plázacica stílusban nyomulna.

S még valami: nem vagy tömeggyártmány, egyedi és megismételhetetlen vagy (még a szüleid sem tudnának újra létrehozni újra éppen téged).

2016. júl. 11. 21:29
 19/25 anonim ***** válasza:
Jaj hát itt megszokott ám az ordas beszólás.Rájuk se hederínts aki ítél az már elítélt!Csak annyi jut neki hogy másokat kritizáljon magába meg nem néz,nem a ruha teszi az embert hanem az intellektüel.Ennek a lánynak van és szegénykém még nem ismeri a gonoszságot.Olyan ruhát végy magadra és olyan stílust viselj amiben jól érzed magad senki másnak ne akarj tetszeni csak magadnak.
2016. júl. 12. 00:57
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha felpakol magáról ilyen képeket a netre nem fog később munkát kapni.
2016. júl. 12. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!