Mit tennétek ha a 14 éves lányotok átváltana az emo stílusra?
Én lennék a lány és megbeszéltem anyával hogy engem ez vonz (színes haj,erős smink). Szégyelni fognak engem?
Ezzel kapcsolatban a lelki/érzelmi állapotomra csak az itthon történő dolgok hatnak, amiket szintén megbeszélek anyával.
Válaszokat előre köszönöm.
Ne vedd fel, hogy itt beszólnak neked ezért, ha felnősz, rájössz, sajnos rengeteg ember van, aki a saját nyomorát és sekélyességét azon éli ki, hogy másokat kritizál, tök mindegy nekik, miért. Szerintem siralmas, hogy hazánkban még mindig az megy, hogy egy bizonyos kor után mindenki tök egyforma, unalmas ruhákban jár, egyforma frizurával, ebből a szempontból is fejlődni kellene, ha kicsit nyugatabbra megy az ember, látja, hogy az idősek is színesben, divatosan, fiatalosan öltöznek, nem ássák el magukat csak azért, mert betöltötték az ötvenet.
A ribis utalással kapcsolatban: ha lányom lenne, én attól lennék elkeseredve, ha plázacica stílusban nyomulna.
S még valami: nem vagy tömeggyártmány, egyedi és megismételhetetlen vagy (még a szüleid sem tudnának újra létrehozni újra éppen téged).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!