Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Túl szigorú vagyok?

Szülők! Túl szigorú vagyok?

Figyelt kérdés

A 16 éves lányom a barátnőjénél szeretne aludni aféle "pizsibuli lenne" de mi nem engedjük mivel szerintünk napközben lehet egész nap nála de aludjon otthon!De ő nagyon akar menni!!!

Szerintetek túl szigorú vagyok vele?

2016. júl. 8. 10:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehet hogy ez csak mese és a pasijánál akar aludni? Mert gondolom oda se engednéd el, pedig teljesen természetes dolog.
2016. júl. 8. 12:55
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
Ez komoly? Nekem is elég szigorúak a szüleim, de megbíznak bennem. 16 évesen miért ne mehetne ottaludni? Egy pizsibuliban, legalábbis az én baráti körömben a következők történnel: Horrorfilm, sok nasi, maximum egy kis bor, hajnalig fennmaradás. De te ismered, meg a barátait is.
2016. júl. 8. 13:25
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

De, a maradiság az pont jó szó erre.

Nekem kb. a nagymamám gondolkodik így, hogy mindenki aludjon a saját ágyában. :D

Aztán ne csodálkozz majd, ha a lányod felnőttként nem nagyon lesz rád kíváncsi.

2016. júl. 8. 17:36
 14/27 anonim ***** válasza:
97%
Nem nagyon tudod megindokolni hogy miért kéne otthon aludnia.
2016. júl. 8. 18:13
 15/27 anonim ***** válasza:
61%

Ez tipikus példa arra, hogy anya, miért nem? Azért mert.

És hogy miért is? Ja, még te sem tudod megindokolni.

Magyarul a szülőkkel semmi gond, a lánnyal semmi gond, az együtt alvással semmi gond, akkor mégis mi a gond? Ja, hát az, hogy a lányodnak otthon a helye? Tudod emlékeztetnélek rá, hogy 16 éves a lányod és nem 6. Vagyis pont abban a korban van, amikor teljesen rendben van, hogy a barátnőjénél szeretne aludni, vagy fordítva. Nem azt kérte, hogy a barátjánál aludhasson...

És nem, nem szigorú vagy, én is azt mondom, hanem tényleg fafejű!

Amúgy első együtt alvásom a barátnőmnél (akivel 3 éves korunk óta ismerjük egymást, jelenleg 29 évesek vagyunk és még mindig jóban, szüleink hosszú évekig egy munkahelyen dolgoztak) azt hiszem olyan 8-9 évesen volt.:)

2016. júl. 9. 18:56
 16/27 anonim válasza:
4%
Szia! Szerintem ezt szülők válogatják meg és nem nagyon tartozik senkire sem, de ha úgy van akkor beszélj vele hogy te miért nem díjazod hogy ő menne vagy ő miért is szeretne menni :)
2016. júl. 9. 19:30
 17/27 anonim ***** válasza:
24%
Ha életre való a leány akkor nem kell a beleegyezésed ahhoz hogy elmenjen.
2016. júl. 9. 20:44
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
Ha amúgy semmi más oka nincs, akkor nem értelek. Főleg hogy a másik lány alhat nálatok.
2016. júl. 10. 16:56
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért lenne otthon a helye. Házibulikba se engeded el?
2016. júl. 10. 19:39
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
15 évesen már bulizni jártunk, meg elég sok ennyi idős is... nem pizsiparty miatt aggódtunk. szerencsére engem sosem tiltottak, volt, mikor részegen mentem Haza, megkaptam a tanulópénzt...de sose tiltottak.
2016. júl. 11. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!