Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál, ha a 14 éves...

Mit szólnál, ha a 14 éves fiadnak ilyen bizonyítványa lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon okos, tanulékony, jó képességű srác. Színjeles (!) bizonyítványa van. Legalábbis a fizikán kívül. Amiből megbukott. Azért, mert részben annyira nem érdekli az egész tantárgy, hogy dacból nem tanult, részben mert azt hitte, egy más tantárgyakból kitűnő tanulónak alanyi jogon jár az elégséges. Az átlaga így 4,71.

Te mit szólnál ehhez az abszurd szituációhoz? Megbüntetnéd? Vagy szerinted az egyetlen bukás eltörpül a sok jeles mellet?

2016. jún. 25. 21:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

28, nem minden az iskola. És nem mindenki ugyanolyan. Másrészt nem sértő a olyan vagyok mint egy kamasz. Már szakmai ártalom :)

De mint mondtam, nem fogok itt vitatkozni, sem senkit meggyőzni, más iskola, más módszer, a miénk szerintem jobb, én legalábbis hiszem, hogy jobb

a kamasz meg csak legyen kamasz

2016. jún. 27. 21:50
 32/34 anonim ***** válasza:
Ja, mint a finneknél. És most olyan flottul megy minden, hogyne
2016. jún. 27. 21:53
 33/34 A kérdező kommentje:

1 napra eltűnök és egymás torkának estek... Azt azért én is leszögezném, hogy a magyar oktatás alapjaiban véve rossz, ezen nincsmit szépíteni. És igen, a begeyöpösödött "a gyereknek halgass a neve" nézetek miatt is tart ott az oktatás, ahol. Pocskondiázhatjátok itt a liberalizmust, hogy az fujj. Tudjátok egyáltalán, hogy mit jelent az? Emberközpontúságot, más emberek elfogadását. Fujj, tényleg, micsoda förtelmes dolog!

Viszont megvédem az unokatestvéremet: Nem nagyképű bunkó. Nagyon sokat gürcölt az 5-ösökért, napi 4 óra tanulással nem éppen lustának nevezhető. Csupán ezen az egy órán bámult kifelé az ablakon. Más diák minden órán ezt csinálja, mégis 3-as az átlaga. Na, miért? Mert manapság minden pofára megy. És a tanárnak ő nem volt szimpatikus. Nagyon nem. Nem csinált semmit, amivel az ellenszenvét kivívta volna, de a tanár, már, amikor szeptemberben odakerült, első pár órán megalázta, ezzel tökéletesen elvéve a fiú minden érdeklődését. Félévkor megadta a 2-est, év végén viszont meg akarta mutatni, hogy ő micsoda menőgyerek, és megbuktatja. Nem érdekelte, hogy emiatt mindenki hülyének nézni, 1,5-re nem engedte felelni, csak lezárta 1-esre.

Köszönöm a válaszokat.

2016. jún. 27. 22:23
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindenben igazat adok neked, de a dackorszakon ebben a korban mar regen tul kellene legyen. Itt o a gyengebbik kutya, ezt belathatta volna.
2016. jún. 27. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!