Bocs, de ennek mi értelme van? Ez most verseny, vagy szórakozás?
2016. jún. 21. 11:31
2/11 anonim válasza:
Van a mennyiség és van a minőség. Nyolc 200 oldalas ponyvát is el lehet olvasni és egy 1000 oldalas minőségi művet is. Iparkodnod kéne igen, jól választani!
2016. jún. 21. 11:46
3/11 anonim válasza:
Sorold fel, miket olvastál el!
2016. jún. 21. 11:50
4/11 anonim válasza:
Én még egyet sem. Szóbeli érettségire készültem, valamint a könyv, amit jelenleg olvasok eléggé olyan, hogy kell időt adni, amíg egyes dolgokat megemésztek, csak utána olvasom tovább.
Nem verseny, ez igaz, de sokkal jobb hobbi, mint a legtöbb :) Te miket olvastál eddig?
2016. jún. 21. 13:12
5/11 anonim válasza:
Júniusban még egyet se, de több minőségi filmet is megnéztem.
Te milyen könyveket olvastál? Remélem, hogy nem azzal akarsz dicsekedni, hogy elolvastál 7 db. A szürke ötven árnyalata meg Szent Johanna Gimi típusú könyvet. De ha értelmes könyveket olvastál, akkor gratulálok!
2016. jún. 21. 20:05
6/11 anonim válasza:
Egyet sem. Nem szeretek könyveket olvasni, csak tudományos cikkeket és gazdasági magazinokat.
Viszont megnéztem kb 20 filmet.
2016. jún. 21. 21:52
7/11 anonim válasza:
Kettőt, most olvasom a harmadikat, de nem tetszik túlzottan, ezért elég lassan haladok vele. :D 14/l
2016. jún. 22. 00:15
8/11 anonim válasza:
Én sem nagyon értem a kérdés lényegét :D
Amúgy 0-át, nem volt rá időm. Ettől függetlenül nagyon szeretek olvasni.
Egyébként a helyesírásodon sajnos nem nagyon látszik meg ez a nagy könyvszeretet, már bocsi.
2016. jún. 22. 02:43
9/11 anonim válasza:
Júniusi hónapban egyet se. Mostanában nem igen volt időm meg kedvem se. Amúgy szeretek olvasni, de megválogatom hogy mit:) Mellesleg ezt nem kilóra mérik, már bocsi. Jó hogy olvasol, olvass is sokat ha szereted, de ne csinálj belőle versenyt. Arról nem is beszélve hogy velem szokott olyan lenni hogy egy súlyosabb könyv után nem akarok olvasni egy darabig, mert még gondolkodnom kell és emésztenem azt a könyvet. Amúgy nem számonkérésből, de engem is érdekelne miket olvastál:)
2016. jún. 23. 00:11
10/11 anonim válasza:
Kettőt. Szakkönyvek olvasok, mivel imádom az építészetet. Lassan kezdem a harmadikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!