Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Iyen erős az ikertestvéri...

Iyen erős az ikertestvéri kötödés?

Figyelt kérdés
Meghalt a 13 éves barátnőm ikertestvére. Nagyon ki van borulva. Dehát miért is ne lenne? Meghalt a testvére. De ilyen erős az ikertestvéri kötödés? Amikor a másik testvére halt meg, akivel nem voltak ikertestvérek ennyi idő után (2 hónap) már viszonylag jól volt. Mit tudtok az ikertestvéri kötődésről
2010. ápr. 13. 12:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is iker vagyok, el sem tudom képzelni, hogyan lehet folytatni a másik nélkül. Erősebb kapocs ez, mint egy sima testvéri kapcsolat! Főleg, ha egyneműek is! Ez nagyon nagy csapás, ebben az esetben, ha lehet, még nagyobb, mert már egy testvért elveszített!! Nem 2 hónap, talán nem is 2 év, mire úgy-ahogy rendbejön! Légy türelmes!
2010. ápr. 16. 15:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Rendben.
2010. ápr. 16. 19:36
 13/13 anonim válasza:
Egypetélyű iker vagyok,sajnos ikertestvéremet több évvel ezelött elvesztettem.Ahányszor csak beszélek róla,vagy csak a nevét kiejtem elkap a sírás.Megnyugtat viszont az hogy érzem hogy itt van melletem.Lehet hülyeségnek hangzik de aki elvesztette ikertestvérét valószínűleg tudja miről beszélek.ikertestvérem halála annyira megviselt hogy dühkitöréseim,pánikrohamaim vannak,sokszor csinálok magamban kárt ezért pszihológushoz járok.Az ikrek közötti kötödés hihetetlenül erős..hisz nézetek csak meg engem lassan 15 éve vesztettem el ikertestvéremet még is a mai napig lelkileg össze vagyok törve.Sosem lehet ebbe belenyugodni,hogy ő már nincs többé :(
2011. júl. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!