Iyen erős az ikertestvéri kötödés?
mi történt??
igen,én ugy hallottam h nagyon erős az ikretestvéri kötödés...
állj mellé,és segísd a gyászban
részvétem :-((
Szia!
Valóban nagyon erős a kötődés. Ez főként az egypetéjűeknél áll fenn. Nálunk is van ikerpár, és nem hittem a szememnek. Az egyikük sajnos daganatos lett, és a másikuknak is jelentkeztek ugyanazok a tünetek, holott ő egészséges volt. Szerencsére mára mindketten jól vannak, és bebizonyosodott, hogy hatalmas kötődés van az ikrek között.
Igen nagy a kötödés.De azért kicsit gondolj már bele 2 testvér elvesztése utána,2 hónap múlva már nevetgéljen.Mikor eddig mindig volt valaki mellete,állandóan most egyedül van!Szegény anyuka :(
Iszonyú nehéz lehet neki is feldolgoznia.
Állj mellette,és ne azon gondolkozz,hogy 2 hónap után miért nem felejtette el?A bátyja elvesztésén segítettek egymásnak túlépni és (gondolom) úgy gondolták,hogy egymásnak ott vannak támasznak,most pedig tragédia történt.Nem csonálnám ha évek után se tudna túlépni.Én személy szerint a kutyámon se tudtam túllépni,de ha a tesóm vesztené életét akkor nemis tudom,hogy mit tennék.
RÉSZVÉTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!