10 éves fiatok hova jár egyedül?
Miket csinál amikor otthon van?
Egyedül megy/jön a suliba/ból?
Sportol valamit?
Akkor biztos iskolaotthonos osztály a tiétek. Ilyen nálunk is van, de a mi osztályunk nem ilyen.
Az első 2 évet végigszenvedtem vele, munka után 4-re rohantam érte (7-15 ig dolgoztam) majd még este 7-ig írtuk a leckéket, mert a szerencsétlen tanár nem tudta őket fegyelmezni. Mentem érte, és mindig az volt, hogy a tanár ilyen kutyus tekintettel mondja, anyuka a gyerek nem volt hajlandó megfogni a ceruzát. Hááát, tudod, egy tanártól nem ezt várom. Úgyhogy amikor a kicsi megszületett nyáron, szeptemberben a nagy 3.-os lett, és vége a napközis kínlódásnak. Most meg 4. osztályos már.
Felsőben nincs napközi, szeptemberben megyek vissza dolgozni és fogalmam sincs mi lesz addig a naggyal.
Nem is tudom mások hogyan oldják meg??!?!?!
Nálunk a suliban csak ilyen iskolaotthonoss osztályok vannak 1-4 -ig ésévfoylamonként csak 1 osztály van.
Illetve a másik suliban (2 suli lett összevona, de más épületben, egymástól távolabb vannak), van még egy másik harmadik.
Üdvözlet!
Általában minden iskolában (legalább is 17. kerület környékén) felsőtől nem napközi van hanem tanúlószoba.De lényegében ugyan az. :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!