Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 éves fiatok hova jár egyedül?

10 éves fiatok hova jár egyedül?

Figyelt kérdés

Miket csinál amikor otthon van?

Egyedül megy/jön a suliba/ból?

Sportol valamit?

2010. ápr. 12. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

10 éves, egyedül jön a suliból, reggel apa viszi.

Még nem nagyon engedtem csavarogni, de igazából, egyértelmű helyeken megkérdi, hogy hol van. Nem találna el egyedül a rendelőbe sem, pedig egy utcán kellene csak végigmenni. Majd, ha jön a nyár, jönnek a haverok, biztos nyáron elkezdi a csavargást.

Mondjuk ő szeret a kicsivel (22 hónapos) meg velem a játszótérre kijönni, csak lassan az már ciki lesz neki. :(

2010. ápr. 12. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

ja, itthon vagy hisztizik, vagy netezik.

Nem sportol, csak itthon a kondigépen edzeget, meg tornázik magában, felülések, fekvőtámasz stb.

2010. ápr. 12. 21:19
 3/13 A kérdező kommentje:

Az én fiam hamadikos.

Reggel viszi valaki, du hozza.

Az a baj, hogy írtó forgalmas helyen lakunk(villamos is jár), nem engedem el egyedül.

Mondjuk gyalog legalább 20 perc a suli

Én is csak 5-től, jártam egyedül haza, pedig az a 80-as évek elején volt.

most itthon vagyxok a kicsivel (13 hónapos), úgyhogy nem gond elvinni, hozni.

Nézem az osztálytársait akai egyedül járnak haza, simán nem néznek körül...

Közértbe, szelektívhez, kutyával akörnyéken el szokott menni egyedül.

Amúgy mi is szoltunk együtt játszótérre járni, a nagyonak még nem ciki.

Játszik a nagyokkal, fűti acsajokatííí:-)), de van, hogy simán elhomokozik a kicsivel.

Itthon, vagy tv-zik, gépezik este olvasni szokott, illetve mostanában a kicsiivel járszanak.

Hetente 2x jár úszni.

2010. ápr. 14. 09:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért, de kicsi is nyomkodta a billentyűket:-))
2010. ápr. 14. 09:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Iskolába és a barátjához egyedül megy és jön bicajjal. Ebből sejtheted, hogy nem nagyvárosban lakunk. :)

Hetente 2x úszik, jár DSK-ra, nagyon szeret futni.

Itthon sokat festeget, rajzolgat és olvas. A PC annyira nem köti le, szívesebben megnéz egy neki való filmet. Tavasztól sokat van kinn, van saját kiskertje.

2010. ápr. 14. 09:28
 6/13 A kérdező kommentje:

Eza az egy miatt sajnálom, de tényleg, hogy nem lakótelepen lakunk, ha már a fővárosban élünk, mert ha átmegy anyósomékhoz Gazdagrétre, ott simán le tud mennie egyedül, bicajozik, haverkodik..

Itt ahol mi lakuk (kertváros), a közelben sincs hasonló korú gyerek.

Szerencsére a fiam könnyen barátkozik..

Osztálytárséhoz szokott átmenni,de valahogy azt vettem észre, meg ahogy elmondja, minden gyerek otthon ül és gépezik.

2010. ápr. 14. 11:57
 7/13 anonim ***** válasza:
reggel viszem,délután hazasétál(kb 10 perc)suliból.heti 3-szor focizik,1-szer úszik.sokat biciklizik,sétál a szomszéd ennyi idős fiúval,a számítógép nem köti le(szerencsére).focira egyedül megy,hisz a pálya mellett lakunk,úszni viszem kocsival.magától sehova nem találna el még..majd nyáron változtatunk ezen:)
2010. ápr. 14. 14:42
 8/13 A kérdező kommentje:

És ti mind nyugis, nem forgalmas helyen laktok?

Mert nekem néha a zebránál babakocsival nem egyszerű átjutni.

Egyszerűen féltem, meg nem is néz körül, kicsit szórakozott.

Majd ötödiktől úgyis egyedül kell hazajárnia, negyedik végéig meg csak 4-kor jöhetnek haza.

Remélem addigra megkomolyodik.

2010. ápr. 14. 14:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Első vok, Bp kertvárosi részén lakunk, lényegében egy nagy forgalmas úton kell átjönnie még az iskola előtt.

Aztán 2 fél utca, kb 8 perc alatt lehet megtenni gyalog.

Az enyém is elég "szórakozott", de azért én mindig elmondom neki, hogy ne siessen haza, inkább menjen el a 26. autó is, csak nehogy valami baja legyen!

Nekem a suliban ebédel, majd jön haza. Nagyon tré a napközi itt minálunk, semmit nem csinálnak csak homokoznak meg játszadoznak.

Itthon írja a leckéjét.

2010. ápr. 15. 11:18
 10/13 A kérdező kommentje:

Nálunk kötelező a "napközi", ugyanaz a 2 tanár van velük, aki tanítja őket, megcsináljk a leckét, játszanak, van szakkör (matekra jár), számtech., úgyhogy jó.

Játszótérre is szoktak menni, hetente egyszer van tömegsport, olyankor őrjönghetnek a tornateremben.

Ez első óta így van, itthon igazán nem kell tanulni, csak olvasni.

Meg helyesírás korrepetálás, úgyhogy lényegében jó iskola, pedig sima kerületi.

Van fejlesztő pedagógus, logopédus.

Kapnak reggelit, ebédet, uzsonnát.

2010. ápr. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!