Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tenétek ilyenkor?

Mit tenétek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ha ketten rugdosnának és közbe röhögnének vissza ütnétek?

Én nem ütöttem vissza mer 2 en voltak.

2010. ápr. 12. 18:24
1 2
 11/18 dóriyyi ***** válasza:
Így könnyen mondjuk, hogy vissza ütnénk. De én ha jobban belegondolok őszintén NEM. Sajnos!!!
2010. ápr. 12. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Védekező ütést lehet.

Amugy nálam nem számít,hogy hányan vannak és milyen erősek,tuti,hogy valahogyan megrugdosom őket,ha bántanak.:D:Dmég így is,hogy lán vagyok.Nekem van pár LÁNY ismerősöm akik simán szét vernének eg fiút pedig nem egy nagydarabok.:D

Persze egy 100kg-os bunyós gyereknek nem ütnék vissza,csak önvédelemből jól gyomron rúgnám.Ha meg akart verni akkor amugyis megfog.Így legalább nem fogom magam ugy érezni,hogy semmit sem tettem.a tanácsom,hogy sose hagyd magad!!próbálkozz,még akkor is ha tuti,hogy megvernek.[sokkal jobban nem tudnak,h mert te mondtad,h így is ugyis jól megvernek:S]

13/L

2010. ápr. 12. 20:14
 13/18 anonim válasza:
Figyelj rám tesa !!!ha leg kőzeleb ilyen incidensed lesz akkor egy a lényeg, mivel nem mersz hirtelen neki ugrani a másiknak ezért a legelső jeleket vedd le hogy ha kőtekednek veled akkor meddig megy el a dolog,, lesz e bunyo vagy nem ??? ha mindjárt az elején durvák veled egy a dolgod őkőlbe a kéz ugy hogy ne lássák tudom ilyenkor az embert el kapja vmi félelem vagy fura érzés de ne csacsálj be!!! egy ovatlan pillanatban vágd orrba ugy hogy tőrjőn el az orra hidd el nem mer visza ütni,,jah meg nem is tud mert nem lát semmit !!el kezd könnyezni a szeme !!ha netán még mindig okoskodik de azt kétlem,akkor semmi gond verdes bele a szájába még egy kettőt ,Ne feledd akinek tiszta a szive,annak sok ereje van !!!sok sikert
2010. ápr. 12. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
légy bátor és erős! lehet hogy gyengének tűnsz és eleinte félsz de gondolj olyan dologra ami Téged felbátorít! és bízz magadba hogy erős vagy! meg amúgy is gondolj bele, az nem lehet akkora kemény legény aki úgy győz le egy másikat hogy van egy társa :D csak bátran! esetleg járj valami harcművészetre! az még egy nagy előny lenne!
2010. ápr. 12. 23:42
 15/18 anonim ***** válasza:

elég ha 1 erőset odaütsz az egyiknek , legyen benned düh de ne az vezessen mert akkor könnyen elverhetnek , lényeg ha 1-szer megrakod őket elég ha csak az 1-ket akkor már nagy az esélye , hogy többször nem kezdekednek .

üsd gyömrön , rúgj a térgyéhez közel és ha van kedved onnantól ütheted ahol éred .

2010. ápr. 13. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen!!

Semmi képpen ne hagyd megad!!

2010. ápr. 13. 18:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Nyilván az emberben ilyenkor felmegy a pumpa és rávágja, hogy "IGEN, ÜSS!" Jobban átgondolva nem biztos, hogy jó ötlet. Attól függ kikről van szó. Nálam volt általánosban, hogy agyon szívattak, aztán néha elszakadt a cérna. Egy alkalommal 3:1 ellen vettem fel a harcot és ez annyira meglepte őket, hogy nyertem. :) De volt olyan "keménygyerek" oszt. társam általánosban, hogy egy másik oszt. társammal összeszólalkoztak. A vége az lett, hogy a "keménygyerek" hozott magával egy kész bandát, bevárták az osztálytársam és úgy elverték, hogy másfél hétig nem engedték ki a kórházból. Rendőrségi ügy nem lett belőle: az illető váltig állította, hogy leesett a lépcsőn és nem volt hajlandó feljelentést vagy vallomást tenni. Amit nem csodálok túlzottan.

Szóval gondolkodj egy kicsit, mielőtt fejjel mész a falnak. Lehet, hogy jobban jársz, ha kibírsz még két hónapot. Utána úgyis megszabadulsz tőlük...

2010. ápr. 13. 23:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Valójában, felkell tennem egy kérdést.

cigányok vertek meg ??

mert azok szokása hogy csapatostul mennek egy emberre.

igagaza volt előttem szólónak..

a düh nagyon sokat kihoz belőled.

Olyan szinte, hogy megis tudnád ölni. Láttam már bunyót, de olyat hogy jóó ha élt a tag akit megvert, akkora düh volt benne, hogy minidg őt csesztették.. egyszerűen elpattant az agya, hoyg soha nem haggyák békén, és kitört... azóta nem piszkálják.

Szóval, ne félj visszaütni. Még ha erősebb is nálad. max megpüföl, de legalább nem vagy szégyenbe hogy nem mertél kiálni magadért!

2010. ápr. 14. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!