Mit tenétek ilyenkor?
Ha ketten rugdosnának és közbe röhögnének vissza ütnétek?
Én nem ütöttem vissza mer 2 en voltak.
Vissza ütnék persze, sőőt!!
Te miért hagyod magad??
Fiú vagy lány vagy?
Hány éves?
Üss vissza ha nem teszed akkor azért röhögnek és továbbra is fognak téged ütni .
jézus mi lenne velem ha nem ütnék vissza mert túlerő ...
alap hogy visszaütök , nemvagyok nagyon erős osztályba úgy 5-6 helyen de nem ez a lényeg ha akkor se add fel ha 4-en állnak ott , ha feladod vesztettél igy is úgy is megvernek .
igyekeztem tömören megirni .
amúgy hány éves vagy ?
15/F
NE-HAGYD-MAGAD!!
A düh sokkal több erőt kihoz, mint gondolnád!!
Megrugdosnám a bakancsommal. ^^ Lány létemre. Egyszer hagytam, hogy ok nélkül megüssenek és leköpjenek, de soha többet. Engem többet senki nem fog megalázni! Te se hagyd magad. Üss. Bárhol, de üsd. Rúgjad. Vagy hordhatsz magaddal kést (csak fenyegetésnek). Én zsilettpengét hordtam magammal és amikor bántani akartak, megfenyegettem, hogy elvágom vele a torkát. Igaz, nem hiszem, hogy sikerült volna, de fenyegetésnek bevált. Ne hagyd, hogy bántsanak. Vagy ha vannak skinhead, hungarista, kigyúrt haverjaid, akkor panaszkodhatsz náluk, hogy bántottak. Ők is elintézik. :) (A nem cigányok is félnének szerintem tőlük.)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!