Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tenétek ilyenkor?

Mit tenétek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ha ketten rugdosnának és közbe röhögnének vissza ütnétek?

Én nem ütöttem vissza mer 2 en voltak.

2010. ápr. 12. 18:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Hát még jo hogy vissza ütnék.
2010. ápr. 12. 18:25
 2/18 anonim ***** válasza:

Vissza ütnék persze, sőőt!!

Te miért hagyod magad??

Fiú vagy lány vagy?

Hány éves?

2010. ápr. 12. 18:53
 3/18 anonim ***** válasza:

Üss vissza ha nem teszed akkor azért röhögnek és továbbra is fognak téged ütni .

jézus mi lenne velem ha nem ütnék vissza mert túlerő ...

alap hogy visszaütök , nemvagyok nagyon erős osztályba úgy 5-6 helyen de nem ez a lényeg ha akkor se add fel ha 4-en állnak ott , ha feladod vesztettél igy is úgy is megvernek .

igyekeztem tömören megirni .

amúgy hány éves vagy ?

15/F

2010. ápr. 12. 18:56
 4/18 anonim ***** válasza:
Egy sutyerák sz_rházi vagy, ha nem ütsz visza. Mind kettőt ott helyben meg kellett volna verned!
2010. ápr. 12. 18:56
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha ilyen visszahúzódó vagy és hirtelen nekik esnél, jól meg csépelnéd őket szerintem úgy meglepődnének hogy azt se tudnák eszik-e vagy megisszák. Nyugodtan ess nekik majd megtanulják hol a helyük. :)
2010. ápr. 12. 18:58
 6/18 A kérdező kommentje:
15/F amúgy az a baj,hogy egyik biztos erősebb és sokal többet bunyozik utcán..másiknál lehet hogy erősebb vagyok de nem 100% ez a bajom és mivan ha nem? Ha nekik megyek és elkalapálnak akkor meg mégjobban baszogatni fognak és 2 honapot túl kell élnem még itt..
2010. ápr. 12. 19:28
 7/18 A kérdező kommentje:
másik meg,hogy nem vagyok biztos magamban...7 és fél év alatt anyira bennem maradt,hogy álandoan basztatnak,hogy ha mindig arra kerülne a sor,hogy üsek mindig inkább hagyom és arra gondolok,hogy csak elmennek végre ha jön pont erre a tanár vagy valami tudom,hogy szar énis tudom de nem bunyóztam sokat és nem tudom menyi erő van bennem..
2010. ápr. 12. 19:32
 8/18 anonim ***** válasza:

NE-HAGYD-MAGAD!!

A düh sokkal több erőt kihoz, mint gondolnád!!

2010. ápr. 12. 19:38
 9/18 anonim ***** válasza:

Megrugdosnám a bakancsommal. ^^ Lány létemre. Egyszer hagytam, hogy ok nélkül megüssenek és leköpjenek, de soha többet. Engem többet senki nem fog megalázni! Te se hagyd magad. Üss. Bárhol, de üsd. Rúgjad. Vagy hordhatsz magaddal kést (csak fenyegetésnek). Én zsilettpengét hordtam magammal és amikor bántani akartak, megfenyegettem, hogy elvágom vele a torkát. Igaz, nem hiszem, hogy sikerült volna, de fenyegetésnek bevált. Ne hagyd, hogy bántsanak. Vagy ha vannak skinhead, hungarista, kigyúrt haverjaid, akkor panaszkodhatsz náluk, hogy bántottak. Ők is elintézik. :) (A nem cigányok is félnének szerintem tőlük.)

15/l

2010. ápr. 12. 19:49
 10/18 A kérdező kommentje:
hungarista ismerösöm van de az túlzás,hogy barát.
2010. ápr. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!