Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányt otthon hagynátok...

15 éves lányt otthon hagynátok egyedül 2 napra?

Figyelt kérdés
A lányom hisztizik,mert elege van belőle,hogy ahova megyek hétvégéken oda magammal "rángatom". Eddig a nagymama vigyázott rá. Azt mondja a lányom,hogy nem óvodás,tud magára vigyázni. Amúgy társasházban lakunk,van kutya és a szomszédban laknak az unokatestvéremék.
2010. ápr. 12. 15:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%

Hát azért tényleg megkell vele beszélni,hogy mindig legyen nála mobil,bekapcsolva.Mert az nem lehet valami kellemes esemény,ha mondjuk hívod,és ki van kapcsolva a telefonja.

Barátnőm anyukájáék is otthon hagyták barátnőmet múlt hétvégén,ő is 15 éves,és elment bulizni,és ott aludt nála egy pasi,és hát..hadd ne részletezzem,hogy nem alvás lett abból,hanem...igaz,hogy kevesebb történt,mert nem volt óvszer xĐ :D:P

2010. ápr. 12. 17:16
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Én is egyedül hagynám. 2 nap, még nem tragédia. Csak vess fel szabályokat, tartsátok telefonon a kapcsolatot, ilyenek
2010. ápr. 12. 17:43
 13/23 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem simán otthon hagyhatod.Ez így neki rossz lehet,mert nem tud találkozni a barátnőkkel meg ilyenek.

Beszéld meg vele,hogy mit lehet és mit nem,telefonon tudtok beszélni és unokatestvéredéknek szólj titokban,hogy a 2nap alatt menjenek át párszor meglepetésszerűen,hogy minden rendben van-e.Ha valami gáz van tudnak segíteni a lányodnak illetve értesíthetnek.

15/L

2010. ápr. 12. 18:33
 14/23 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 12. 18:49
 15/23 anonim ***** válasza:
nappal simán otthon hagyhatod.:) engem kb 13.14évesen is otthon hagytak..:)
2010. ápr. 12. 19:42
 16/23 anonim ***** válasza:
Simán otthon maradhat egyedül.
2010. ápr. 12. 19:57
 17/23 dóriyyi ***** válasza:
81%
Én igen. Azért 15 évesen már nem kislány. Pl. gondolj bele van aki ilyen idős korába már kolis! És még senki sem halt bele. Főleg, hogy a szomszédba laknak az uncsitesúdék!!! Legalább kicsit önállósul. Nyugi nem lesz semmi gond, ha mégis akkor van telefon és mindketten tanultatok belőle, hogy ez még nem neki való amit kötve hiszek!!
2010. ápr. 12. 20:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nyáron költöztem apumhoz, és akkor még csak 15 voltam. Hát ő elment a családdal nyaralni, telekre, nekem nem volt kedvem menni, úgyhogy egy hétre otthon hagyott. Hagyott nekem némi pénzt, elötte be is vásároltunk, hogy legyen mit ennem-innom. Tulajdonképp semmi baj nem volt, egész végig ugyanazt csináltam, mint amikor apum otthonvolt, barátokkal voltam, max 11 óra helyett 12-re értem haza :$ Igazábol tényleg semmi gond nem volt. Mi panelba lakunk amugy :D.

16L

2010. ápr. 13. 17:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan otthon lehetne hagyni. Főleg, hogy az unokatesók a szomszédaitok. Gondolom fiút nem vinne fel, nem rendezne házibulit meg semmi ilyesmi. Ha megbízható, rendes lány, akkor simán otthonhagyhatod.
2010. ápr. 13. 21:33
 20/23 anonim válasza:
ha megbizol benne igen, engem minden hétvégén egyedül hagynak otthon volt h 4 napig egy hétig távol voltak, d mindig telon mondom h hova megyek hányra érkezem haza,és igy nyugodtabbak.16L
2010. máj. 23. 04:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!