Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért olyan nagy bűn az, hogy...

Miért olyan nagy bűn az, hogy 17 évesen még szeretnénk hintázni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, jó helyre írom-e, de itt legalább normális válaszolók vannak :)

Nos, a helyzet az, hogy 17 (lassan 18) éves lány vagyok, 17 éves barátnőmmel sokat sétálunk; ahogy itt a jó idő, kijárunk játszóterekre is hintázni. Csakhogy mostanában már mindenhol ezek az uniós fa izék vannak, és egy nagy tábla, hogy 14 éven felülieknek tilos... Ha nincs ott senki, nem zavar a felirat, de volt már, hogy egy-két kisgyerek is ott volt anyukástul, és akkor is bementünk hintázni, volt, hogy leültünk homokozni is a kicsikkel :)

Semmi extrát nem csinálunk, nem vandálkodunk, nem járunk oda inni, és bár dohányzunk mindketten, de amíg szívjuk, addig kimegyünk a játszótérről, még akkor is, ha rajtunk kívül nincs ott senki (ellentétben az anyukákkal, aki a homokozó gyereke mellett ülve bagóznak, és a csikket a homokozóba pöckölik...).

No hát valamelyik nap estefelé, amikor már semmi kisgyerek nem volt kinn, megint kimentünk hintázni. Ekkor jött egy apuka hogy mit képzelünk, takarodjunk onnan, mivel mi már elmúltunk 14 évesek. Még a rendőrt is ránk akarta hívni, de kihallatszott a telefonból, hogy a rendőr kiröhögi... Aztán végül feladta, és nagy puffogva elment.

Úgy különösebben nem érdekel az ember, de mégis... Miért baj az, hogy valaki 14 múlt, de még szeret hintázni? Főleg, ha nem csinál semmi rosszat... :S

2010. ápr. 11. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

én is szoktam hintázni, szeretek, főleg a nyári kora estéken bringával letekerek, és hintázgatok egy lélek se nagyon van a játszón sötétedés után. bár most szavazás után is ottmaradtam hintázni az oviba, aztán fél óra mulva kijött az ügyeltes ovónéni hogy húzzak el mert nem rám van tervezve...:( kemény 58 kiló vagyok.

19f

2010. ápr. 13. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

a várra is ki van írva h 10 éven aluliaknak, mégis ott szoktunk fagyizni :)

12/L

2010. ápr. 16. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:
ezzel nincs semmi gond én 15 éves fiú vagyok és még mindig szeretek hintázni, furcsa egy találmány ez XD
2010. aug. 22. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi is imádunk hintázni bnőmmel :). Érdekes ez a korhatár meghatározás... én 17évesen kemény 43kg vagyok... senki ne mondja nekem azt, hogy majd pont alattam fog leszakadni xD. Sok 11-12éves nehezebb nálam... ennyit erről.
2013. márc. 27. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!