Segítség! Félek attól hogy? Többi lent!
11 éves lány vagyok. az osztályomból is 11 évesek vannak.
mi 12-en vagyunk,abból már 5 lánynak megjött.attól félek h a suliba fog-e vagy otthon.tudom hogy az emésztéstő függ,de akkoris félek....mit tegyek?
Ne izgulj ezen, ha meg kell jönnie, úgyis megfog. Felkészülni sem nagyon lehet rá. Hordj magadnál betét a biztonság kedvéért, esetleg egy csere bugyit is, de ne idegeskedj ezen feleselegen. Azt nem lehet megjósolni, hogy hol és mikor fog megjönni, mert ez mindenkinél más.
Esetleg arra figyelhetsz, hogy fáj a pocakod, kicsit úgy mintha hasmenésed lenne, mert akkor gyanús, hogy meg fog jönni. Nálam legalábbis így volt. Bár a vicces az egészben, hogy én mindig minden hasfájásra gyanakodtam aztán, amikor jott A hasfájás, eszembe sem jutott, hogy ez lehet az. :)
előző:Velem is ez volt.teljesen pánikba estem,hogy uristen miez???pedig tudtam jól,hogy ez az!:D:D
bárhol is jön meg,biztos,hogy nem kell félned.ha a suliban a kkor menj le a suliorvoshoz és kérj tőle betétet,vagy valamelyik lánytól.:)
Szia!
Én 14 éves vagyok és még nemjött meg-már többször azt hittem,de nem.az elmúlt 1-2 hónapban sokat beszélgettem anyuval erről...és mondta h ne izguljak azon h hol jön meg csak az a fontos h legyen nálam betét stb.az egyik barátnőmnek pl a suliban jött meg-még 5.ben.mi mondjuk nem szoktunk ilyenekről beszélni a suliban-de szerintem már szinte mindenkinek megjött,de őszinténszolva örülök h még nem jött meg!-:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!