Szülők honnan van ennyi pénzetek a gyerekre? Mit dolgoztok?
Nekem anyukám bankba, apukám az audiba dolgozik. Ketten nagyjából havi 500-600 at keresnek. De nem várom el tőlük hogy megvegyék nekem pl a legújabb iPhone-t (láttam ez is meg van jelölve). Én szerettem volna uj telot elmentem dolgozni mert nekem pl rosszul esne ha 200 ezret csak arra b*sznának el, hogy nekem telefont vegyenek. És ha azt látod hogy a fél országnak iphonja van nem azt jelenti hogy gazdag valaki. Anyu szokta mesélni hogy bemennek a bankab, és sírnak hogy nem tudják fizetni a hitelt, de közbe a havi 40 ezer megy telefonra. Én középiskolásként amúgy azt veszem észre, hogy akinek a szülei nem keresnek olyan jól, azok megveszik a 40 ezres air max cipőt meg uj telefont a gyereknek. Gondolom mert úgy érzik hogy sok pénzt ugyse tudnak felhalmozni, így ami van, azt elköltik.
Tudom hogy nem teljesen válasz a kérdésre, de azért leírtam a gondolataimat
Hát nem azért, de mi nekünk a legjobb "anyagi" csomag az 120 nettó + volt a családi pótlék, illetve az árvasági 40.000 ft amit ugye addig kapott anyám, míg el nem mentem kollégiumba.
Már családi sincs, vagyis 120-ból élünk meg 3-an régebben 4-en is, úgy hogy rám most már nem kell hétköznap költeni és hétvégén se nagyon, mert ritkán jövök haza.
Csaldái kassza... ha anyám özvegy nehezen keres két személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!