Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők honnan van ennyi...

Szülők honnan van ennyi pénzetek a gyerekre? Mit dolgoztok?

Figyelt kérdés

2016. máj. 28. 06:38
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
86%

Nekem anyukám bankba, apukám az audiba dolgozik. Ketten nagyjából havi 500-600 at keresnek. De nem várom el tőlük hogy megvegyék nekem pl a legújabb iPhone-t (láttam ez is meg van jelölve). Én szerettem volna uj telot elmentem dolgozni mert nekem pl rosszul esne ha 200 ezret csak arra b*sznának el, hogy nekem telefont vegyenek. És ha azt látod hogy a fél országnak iphonja van nem azt jelenti hogy gazdag valaki. Anyu szokta mesélni hogy bemennek a bankab, és sírnak hogy nem tudják fizetni a hitelt, de közbe a havi 40 ezer megy telefonra. Én középiskolásként amúgy azt veszem észre, hogy akinek a szülei nem keresnek olyan jól, azok megveszik a 40 ezres air max cipőt meg uj telefont a gyereknek. Gondolom mert úgy érzik hogy sok pénzt ugyse tudnak felhalmozni, így ami van, azt elköltik.

Tudom hogy nem teljesen válasz a kérdésre, de azért leírtam a gondolataimat

2016. máj. 29. 20:31
 22/23 anonim ***** válasza:
78%

Hát nem azért, de mi nekünk a legjobb "anyagi" csomag az 120 nettó + volt a családi pótlék, illetve az árvasági 40.000 ft amit ugye addig kapott anyám, míg el nem mentem kollégiumba.

Már családi sincs, vagyis 120-ból élünk meg 3-an régebben 4-en is, úgy hogy rám most már nem kell hétköznap költeni és hétvégén se nagyon, mert ritkán jövök haza.

Csaldái kassza... ha anyám özvegy nehezen keres két személy.

2016. máj. 29. 21:08
 23/23 anonim ***** válasza:
61%
Vezetői beosztàsom van,havi 450ezret keresek+negyed évente prémiumot kapok.A Nejem kereskedelemben dolgozik,110ezret hoz haza.Babàt nagyon szeretnénk...úgyis összehozzuk ;) Nyaralni a Balatonra jàrunk,de minden évben egy külföldi útra is elmegyünk.Nem ìrunk semmilyen listàt.Én úgy gondolom,listát nem annak kell ìrni,aki viszonylag jó anyagi körülmények között él,hanem annak,akinek muszàj néznie az árakat,hogy ki tudjon jönni,a havi keretből.
2016. jún. 4. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!