Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők honnan van ennyi...

Szülők honnan van ennyi pénzetek a gyerekre? Mit dolgoztok?

Figyelt kérdés

2016. máj. 28. 06:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
Akkor el magyarázom.Ha valakinek olyan sok pénze van,és az eszével érte el,annak nincs ideje ilyen oldalakat olvasgatni és lebutulni a gyk szintjére.A munkájával kapcsolatos dolgokat látogatja,esetleg egy filmet meg néz a kevés szabadidejében.Az anyukák többsége,aki ide beír unatkozó,gyesen,gyeden lévő anya,és nem neki van pénze,hanem a férjnek.És milyen lenne már,ha beírná,hogy a férje informatikus,technikus,vállalkozó,stb.,ő meg gyári munkás vagy takarító.Valami passzolót ki kell találni.
2016. máj. 28. 08:23
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Ja,és mi értelme névtelenül hazudni?Benne van.Nem derül ki.Azért,hogy az illető,akinek válaszolnak,még szarabbul érezze magát,nem elég neki a probléma,amivel esetleg idejött kérdezni.
2016. máj. 28. 08:28
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
11-es válaszoló.Mélységesen felháborít amit írtál, hogy az anyukák akik ide írnak a férjük pénzével villognak, meg az értelmesebbje nem látogatja ezt az oldalt. Ezek szerint magadat is minősíted.Több éves munkaviszonnyal a hátam mögött 30 hetes kismama vagyok.A múlt hét csütörtökig még dolgoztam, azonban sajnos rosszul lettem így kórházban fekszem mert muszáj és nem azért mert lusta vagyok.Eddig ugyanúgy kerestem a pénzt mint a férjem...kettönknek sincs havi 300 ezer forintnál több a keresete mégis úgy gondolom hogy jól megleszünk.
2016. máj. 28. 09:25
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Az én bevételem kb 80-90.000 Ft(eladó voltam), a páromé (autószerelő)160.000+ maszekol(20-100.000 egy hónapban). A maszekos pénzt, és az enyémet a házunkra fordítjuk, így kissé szerényebben élünk, de még így is járunk kikapcsolódni, telik amire kell(Márkás cipő a kicsinek, de használt ruhák, nekünk ruhák, kiállítások...). 1 gyerekünk van, addig nem is lesz másik, amíg a házat fel nem újítottuk(kb 3-4 év), hogy ne kelljen kuporogni. Én a nyaralásból(legalább 3 nap) nem engedek. :)
2016. máj. 28. 09:39
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó vagyok. És nem szégyellem magam, hogy a párom jóval többet hoz haza. Tanulok a kicsi mellett, célom nekem is többet keresni.
2016. máj. 28. 09:41
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

En meg a parom is egy mekiben melozunk angliaban. Ocsmany egy munka ....majd bele halok mar most 26hetesen ,ugyanis iszonyat forgalmas az ettermunk...

De a havi 500-500megvan.

Nyilvan sokkal dragabb itt egy lakas nint otthon...neg szerintem az elet is dragabb. Lehetne jobb is ,otthon ennyi oenzbol vigan elnenk..itt atlagosan :)

26eves vagyok,parom 29

2016. máj. 28. 10:43
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
Köszi 11es, a párom is és én is gyári munkások vagyunk, én 130-160 között kaptam míg dolgoztam, ő magasabb beosztásba van, nem vezető vagy ilyesmi, de a legutóbbi fizuja 270 volt. Átlagban 240-250et keres. Nesze gyári munka... ja és mielött idejöttünk dolgozni, én 70et, ő 110et keresett..
2016. máj. 28. 11:29
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Ketten együtt nettó 500e felett. Programozók vagyunk (tényleg azok), én főként frontenddel, a férjem beágyazott rendszerekkel foglalkozik, egyik sem fizet rosszul.

Érdekes kulcsszót választottál. Hogy kapcsolódik az iPhone ehhez a kérdéshez?

2016. máj. 28. 15:34
 19/23 anonim ***** válasza:
24%
Kizárt dolog, hogy a gyerekemnek iPhone-t vegyek, ha már az előző felhozta. Dolgozzon meg magának érte.
2016. máj. 28. 15:36
 20/23 anonim ***** válasza:
81%

Magyarországon már évek óta kettéosztódott és eltűnőben van a középosztály (átlag emberek), az egyik felük meggazdagodik, a másik pedig lesüllyed. Ezért látjuk csak a két végletet, mert igazából csak az van.

De a kérdésre válaszolva: Mi jól elvagyunk egy gyerekkel Budapesten, a férjem irodalmárként dolgozik egy intézetben és az egyetemen, én közgazdász vagyok egy multinál és néha tanítok is. Jut nyaralásra, lakásvételre, kulturális programokra is.

2016. máj. 28. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!