Normális dolog ez, hogy az idősebbekel jobban kijövök?
Figyelt kérdés
Legtöbb barátom 16-25 éves velem egykorú fiú,lány barátom alig van nem szeretek velük lenni mindig hülyeségekröl beszélnek meg ilyen gyerekes dolgokat mondanak.Álandóan olyan dolgokról beszélnek vagy mondanak amik nem érdekelnek meg a hülye szövegek amiket egymásra mondanak..álandóan egymást szidják oda-vissza és ezt élvezik..Sokal jobban elbeszélgetek nálam jóval idősebbekel lehet kicsit rosszabb dolgokba belemenek és énis követem őket de ez egyáltalán nem zavar.Viszont őkis jóba vannak velem és eltudok beszélgetni velük.2010. ápr. 10. 18:10
1/5 A kérdező kommentje:
14/F az kimaradt bocsi.
2010. ápr. 10. 18:11
2/5 anonim válasza:
Persze!
Tök normális, és ez azt bizonyítja, hogy te nem lettél segghülye mint a többi..
3/5 anonim válasza:
Nekem is vannak fiatalabb haverjaim akikkel jól el lehet beszélgetni. Én 21F vagyok most és van 14-16 éves haverom.
4/5 anonim válasza:
14/L vagyok, szinte nem is ismerek korombelieket, csak suliból
(szvsz) sokkal normálisabbak a 16 feletti fiúk. néhány csak azért áll velem szóba, mert azt hiszik hamar vízszintesbe tudnak fektetni. de ezt ki leht szűrni!
5/5 anonim válasza:
Hát igen,én is sokkal jobban elvagyok az idősebbekkel.Én 14 éves vagyok,és van egy 27 éves barátnőm..hát végülis lekitárs..mindent megtudok vele beszélni.Szerintem normális,és hasznos is,mert több tapasztalatot gyűjtök így.Persze vannak velem egy idősek is...az iskolában.xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!