Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes mérleget venni a...

Érdemes mérleget venni a babónak? Mennyi ideig kell kb. méregetni? Mert lehet hogy jobban kijövök ha megveszem mintha havonta fizetem a kölcsönzési díjat.

Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl közel van a védőnő,akkor elmehetsz hozzá hetente méretni,eleinte úgyis egy hónapig úgy kell,majd havonta,és ha baj van akkor tudnak adni ők is kölcsönözni.Nekünk is így volt az elején,aztán elkezdett fogyni a tejcsi ,és érdemesebb volt enni egyet, de használtan 6000 a digitális,de sokfajta van.Ahogy jónak látod,de egy biztos,ha ott van kéznél,folyton ne méregesd,mert én is abba zavarodtam bele,hogy most miért ennyi,most miért annyi.Aztán amikor meg fogyott,mégse vettem észre,mert pont abban az egy hétben nem mértem,szval az sem jó ha állandóan méricskél az ember.
2008. nov. 15. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
bocsi,nem enni,hanem venni:-)
2008. nov. 15. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Szia! Max 2 hónapig kell a mérleg, utána már úgy is tudod hogy jóllakott -e a babád.

De ha megkérdezed a védőnőd,akkor még lehet ő is tud kölcsön adni egyet.

Ha olcsón tudsz vegyél (4-5 e Ft),de utána csak porfogó lesz.

2008. nov. 15. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, mennyire vagy aggodós anyuka.Én nagyon, ezért nagyon hasznos nekem, hogy naponta tudom mérni abban az esetben ha például étvágytalan hetekig.Most 5 hónapos a picurka és bizony sok megnyugvást jelentett, hogy akár naponta, kétnaponta is tudtam mérni 1-1 étvágytalan időszak alatt.Így a védőnőre sem kellett várni.
2008. nov. 15. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Én kéthetente járok dokihoz mázsálni.

Itthon béreltünk mérleget, 2 hónapra 5.000 ft, és 4 hónapot volt itthon a mérleg.

Naponta egyszer, fürcsi után meztelenül mértem mindig, és megnyugtató volt látni, hogy szépen fejlődik napról napra.-)

Szerintem először bérelj, aztán meglátod, hogy hogy alakul.

2008. nov. 15. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vettem,de én nem egy babára tervezem.2.5hónapig mértem minden nap-2hónapig minden étkezés előtt és után mértem és én örülök,hogy megvettük,pedig nem volt olcsó.Most minden héten egyszer mérem.Legalább a védőnőhöz nem kell rohangálni,mert az egy borzalmas némber,jó ha nem látjuk.18hetes baba mamája
2008. nov. 15. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Felesleges előre venned. Első hónapban kölcsönözd és meglátod fogod-e használni.Még sokminden mást is érdemes kölcsönözni mert rövid ideig használod őket, vagy egyáltalán nem is fogod használni.Ilyen például a mellszívó is.
2008. nov. 16. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!