Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az agyhártyadulladás elleni...

Az agyhártyadulladás elleni oltást, ha megveszem, a beadásért kell fizetni?

Figyelt kérdés
A védönöm majd elhozza a receptet,mondta,hogy kb 2900 ft,de nem kérdeztem meg,hogy a beadásért kell-e fizetni?
2010. máj. 28. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

A rotáért sem kellet, nagyfiamnáál a kullnacs ellni oltásért sem.

Felnőtteknek kell, ha jól tudom.

2010. máj. 28. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk nem kellett. Mindenesetre ha úgyis viszi a védőnő a receptet kérdezz rá.
2010. máj. 28. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk 1000.-ft-ot kell fizetni minden olyan oltás beadásáért, ami nem kötelező.
2010. máj. 28. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
A rotáért nekünk sem kellett (lehet ott nincs képük elkérni további 1000-2000 ft-ot, hamár az oltóanyag tizenezer :) )nekünk jelezte a doktornő hogy az agyhártyagyulladás elleni oltásnak beadása pénzbe kerül, kicsit ki is akadtam rajta mert ugyan ebben a városban ismerősöméknek ingyen adták be... vajon orvosa válogatja!? :O
2010. máj. 28. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk maga az oltás is ingyenes volt.
2010. máj. 28. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk is ingyen adták be. Én eddig úgy tudtam, hogy gyerekeknek minden oltást ingyen adnak be. Elég az oltóanyagot megvenni.

De ezek szerint valahol van pofájuk pénzt kérni érte, és nem is keveset! Persze ha magándoki, az más.

2010. máj. 28. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Orvosfüggő!!!

Van, amelyik ingyen adja be a nem kötelező oltásokat is, de van olyan, aki kér érte pénzt...

2010. máj. 28. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,remélem nem fog pénzt kérni.
2010. máj. 29. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!