Hogy vegyem ár 2 éves fiamat, hogy ne mászkáljon le az ágyról, ha kijövök a szobából, hanem feküdjön le szépen aludni?
Csak úgy alszik el ha mellette fekszem. Így is van amikor egy óra is kell hozzá, hogy elaludjon. Az új szokása hogy úgy alszik el hogy rám fekszik és közben simogatni kell. Imádom, szeretem, nagyon jó érzés amikor hozzám bújik, de minden porcikám sajog egy ilyen altatás után, mert már 14 kiló...
Ma próbáltam magára hagyni, hadd aludjon el egyedül. Tetszett is neki, bőszen integetett meg mondta hogy anya kimegy. De aztán kiderült hogy jó játéknak találja, mert folyton lemászott az ágyról és ment játszani. Aztán meg hallgatózott hogy megyek e vissza, amikor mentem, már rohant is az ágyhoz és feküdt el, aztán meg integetett hogy anya kimegy... :) Nagyon édes volt, de hát így nem lehet... Hiába próbáltam neki szépen elmagyarázni hogy feküdjön le és maradjon az ágyában és akkor anya kimegy, fél perc múlva már megint a szőnyegen volt. Mivel tudnám rávenni hogy elaludjon az ágyába egyedül?
Szigorral. nem kelhet fel, és kész. Te vagy a főnök.
AMúgy nálunk még direkt ezért rácsos ágy van. Nagyon jól működik, egyedül alszik el, nincs vita, és ráadásul szereti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!