Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit akarhatnak anyámtól?...

Mit akarhatnak anyámtól? Segítség:S 6kor hívnak. Kicsit hosszú lett:S

Figyelt kérdés

Tegnap én és az egyik barátnőm kint voltunk osztálytársammal. A lánynak nem engedik meg hogy átmenjünk hozzá, a netet kikapcsolták neki azért mert nem mondott meg pár hármast. Régebben is megverték sokszor, egyszer suliba is sírva jött mer megfenyegették hogy agyonverik és intézetbe adják ha 3ast kap félévkor. Tegnap a lány szülei elmentek 2 órára a mellettünk lévő faluba. A lány áthívott engem és a barátnőmet filmezni. Furcsa volt már az elején mert a kapu zárva volt. A kerítésen másztunk át, mert mondta a lány hogy ott menjünk be. Amikor beértünk a házba mondta hogy nem engedték meg hogy átmenjünk hozzá. A lánynak a kistesójára kellett volna vigyázni. Csináltunk kaját, kentünk kenyeret . Volt a hűtőbe ilyen alkoholos koktél, azt megkóstoltuk, de semmi több! Elkezdtük nézni a filmet és a kistesója is odajött hozzánk játszott velünk. Aztán kimásztunk a kerítésen és hazamentünk. Ma kint voltam a barátommal és felhívott az apja hogy otthon vannak-e anyukámék.Mondtam hogy nincsenek, de annyit tudok hogy anya 6-kor jön haza és mondta hogy akkor 6kor szeretne majd vele beszélni. Nagyon félünk hogy a lányt még jobban megverhették és valami baja esett mert hívtam de a telefonját is a mostoha apja vette fel mer azt is elvették tőle. Mit akarhat anyának mondani? Azt hogy miért másztunk át? Mert azt a lány mondta:S

Egyébként őt mindig bántják, de a kistesóját aki már a mostoha apjától van őt imádják és mindenhová viszik.

két 13 éves lány :S

2010. ápr. 10. 16:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem az két éve volt, hogy a lány sírva jött suliba. Mondta hogy megfenyegedték és mutatta a hátán a sebeket, mert meg is verték:S
2010. ápr. 11. 11:22
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

:Sakkor kellett volna azonnal a suliorvoshoz menni,mert rögtön jelentették volna a rendőrségen és ment volna a kivizsgálás.:S

remélem lecsukják azt az állatot.

2010. ápr. 11. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!