Mit akarhatnak anyámtól? Segítség:S 6kor hívnak. Kicsit hosszú lett:S
Tegnap én és az egyik barátnőm kint voltunk osztálytársammal. A lánynak nem engedik meg hogy átmenjünk hozzá, a netet kikapcsolták neki azért mert nem mondott meg pár hármast. Régebben is megverték sokszor, egyszer suliba is sírva jött mer megfenyegették hogy agyonverik és intézetbe adják ha 3ast kap félévkor. Tegnap a lány szülei elmentek 2 órára a mellettünk lévő faluba. A lány áthívott engem és a barátnőmet filmezni. Furcsa volt már az elején mert a kapu zárva volt. A kerítésen másztunk át, mert mondta a lány hogy ott menjünk be. Amikor beértünk a házba mondta hogy nem engedték meg hogy átmenjünk hozzá. A lánynak a kistesójára kellett volna vigyázni. Csináltunk kaját, kentünk kenyeret . Volt a hűtőbe ilyen alkoholos koktél, azt megkóstoltuk, de semmi több! Elkezdtük nézni a filmet és a kistesója is odajött hozzánk játszott velünk. Aztán kimásztunk a kerítésen és hazamentünk. Ma kint voltam a barátommal és felhívott az apja hogy otthon vannak-e anyukámék.Mondtam hogy nincsenek, de annyit tudok hogy anya 6-kor jön haza és mondta hogy akkor 6kor szeretne majd vele beszélni. Nagyon félünk hogy a lányt még jobban megverhették és valami baja esett mert hívtam de a telefonját is a mostoha apja vette fel mer azt is elvették tőle. Mit akarhat anyának mondani? Azt hogy miért másztunk át? Mert azt a lány mondta:S
Egyébként őt mindig bántják, de a kistesóját aki már a mostoha apjától van őt imádják és mindenhová viszik.
két 13 éves lány :S
ez kemény :( csak egy horog kereszt miatt verte meg? meg úgy egyébként... gyerekre csak akkor lehet kezet emelni, ha hátba akarják veregetni, mert vmit jól csinált! 1ébként baromi embertelen dolog! csináljatok vmit közösen, többen mondták a rendőrséget, a gyámügyet, az o.főt, ezek tökéletesek! szegény lány... biztos non fél, és biztos depressziós is :S én nagyon sajnálom =( jelentsétek fel azt a b@rmot! ne hagyjátok, h úgy bánjon a lányával - mégha csak "mostoha" is -, mint egy kutyával /bocsi a kifejezésért, de ez a vadállat tényleg így bánik szegény lánnyal!/! de a leányzónak legalább van egy biztos támasza: a 2 másik barátnője! maradjatok is a barátai, mert ebben az idősazkban másra nem is lesz igazán szüksége! jól teszitek, h nem hagyjátok magára :) minnél hamarabb intézkedjetek, h szegény végre boldog lehessen =) majd számoljatok be a történtekről :) sok sikert és mégtöbb kitartást :S
14/L
Ez szörnyű.:S
Horogkeresztet minden gyerek rajzol szerintem Hitler óta.és igaz ilyen mostoha apával én is rajzolgatnék.Ha ilyen lenne velem,hogy vernek meg minden én mennék gyámügyre.Ha ott nem hallgatnak meg akkor elszökök.Most ez így hülyén hangzott,de én elképzelni sem tudom ezt magammal.Azonnal meglépnék rokonokhoz ahol szeretnek.A kistesóját a mostoha joggal szereti hiszen a saját vére.De az anyját nem értem.Még az állat is védi a kölykét sőt néha még a másik kölykét is védi foggal körömmel.Én ugy otthagynám azt a pasit ha verné a gyerekem,h köpni-nyelni nem tudna.Amugy szerintem ne a kistesójára haragudjon a lány[márha haragszik,bár a leírtak alapján szereti.:)],mert nem tehet róla hisz még kicsi.Már nem azért,de lehet,hogy az intézetben több szeretet kapna mint otthon.Szerintem ha egy verés után tud szökjön el orvoshoz és próbáljon meg látleletet csináltatni és menjen el valamelyik nap a gyámügyisekhez.nincs más választás,mert így előbb utóbb öngyilkos akar majd lenni vagy valami hülyeséget fog csinálni.:S
Sok sikert és remélem sikerült valamit tenni ezellen.:)
13/L
előző vagyok!
Van nálatok iskola orvos?
Mert gondolom akkor is bemegy a lány ha megverték előző nap vagy aznap.Ha vannak látható nyomai akkor menjetek le a suliorvoshoz és kérjétek meg,hogy vizsgálja meg és ha szükséges akkor készítsen róla leletet.Utána pedig irány a gyámügy.de ne várjatok vele!!órák után azonnal.vagy ha nem a gyámügyhöz akkor a rendőrségre azok meg ugyis szólnak a gyámügynek.vagy azt is lehet,hogy ha verik a lányt akkor valahogy jelezzen neked és ki kéne hívni a házukhoz a rendőröket.Ott már a szülők nem tudnak magyarázkodni,hogy mivan.megverték és kész és ezzel számolniuk kell.!!!
basszus ez tényleg borzasztó ha ilyen eszközökhöz kell folyamodnia 13 éves gyerekeknek.:(
nagyon remélem,hogy valahogy összejön és megszabadul a verésektől és kap majd szeretet a lány:S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!