A roma vér most jön ki rajtuk?
Szoval anyumek neveloszulok 13 es 14 eves fiuk vannak naluk akiket 1,5 eveses es 11 honapos koruk ota nevelnek.Nem kerultek el toluk.Ciganyok,de anyumek normalisan nevelik a mai napig oket.En 13 eves voltam mikor odakerultek teljesen ocsemkent tekintek rajuk.Miutan elkoltoztem minden evben jottek nyaralni hozzank.
Es most a nagyobbik olyan dolgokat muvel es mond mint az igazi c ganyok.Az iskolaba a legrosszabb c tarsasagaban van.Elmondta h o kozmunkas lesz es bortonbe akar majd kerulni ott kap rendesen majd enni nem kell dolgozbia,mindezt komolyan gondolja mert a gyamnak aki jon idokozonkent oda neki is elmondta,o javasolta a pszihiatriat mert normalis ember nem mond olyanokat.A kisebbik egy hete kezdte ezidaig meg o is megvetette a testveret h igy gondolkozik,de mar o is ezen a velemenyen van.O szinte egyik naprol a masikra megvaltozott.A c gany zenere tancolnak a suliba otthon is ugy beszelnek h hanyingert kapok a stilusuktol.Persze anyumek raszolnak de meg ennek ellenere is ha azt hiszik nem halljak oket akkor folytatjak.
Lehet h a genetika ami most jon ki rajtuk?A neveles nem er semmit ha benne van ez a hajlam..?
Nincs olyan, hogy cigány vér!!! Ugyanolyan vér folyik minden emberben,
minden élőlényben.
Cigány származás van, de ez önmagában semmi, aki nem tudja magáról, hogy cigány érdekes nem viselkedik ìgy, ez mind fejben dől el és más eseteknél meg ugye az otthoni nevelésben.
Ők még gyerekek most kezd kialakulni a személyisègük nagyon rossz hatàssal van ràjuk egy ilyen tàrsasàg, ami elèg gyakori a kamaszok körèben.
A hùgom làny lètère ugyanìgy viselkedik, mert az iskolàban cigànyokkal baràtkozott (akik tènyleg cigànyok közt élnek, ráadásul nem valami kúltúrált családban) és teljesen ráragasztották ezt a stìlust azok is akik szintén a banda tagjai és nem cigányok ugyanilyenek.
A fiataloknak egyszerűen ez a menő, mindenhol ezt tapasztalom, mint pl Amerikában a "gangsták vagyunk thuglife van tesó" cìmű fejezet, hol ez, hol az.
Ráadásul a cigánygyerekek nem járnak egyedül szívesebben mennek oda màshoz, akin làtjàk, hogy szintèn az ès hàt persze a kisfiù is ìgy közelebb èrzi magàt valakihez, szeretne valakikkel azonosulni, akik a kamasz korban àltalàban nem a szülōk meg a csalàd, hanem a baràtok.
Eközben èszre sem veszi egy kisgyerek, hogy kifordul önmagàbòl ès màssà vàlik, mert mèg annyira fiatal, hogy könnyem lehet terelgetni ilyen-olyan irànyba, legyen az pozitìv vagy negatìv.
Mèg a felnõtekkel is elõfordul olykor, hogy megtetszik nekik valami akàr egy stílus vagy bàrmi ès anèlkül, hogy èszrevennèk teljesen beleèpül a szemèlyisègükbe, aztàn tükörbe nèznek ès jobb esetben azt mondjàk, hogy igen ez vagyok èn, rosszabb esetben pedig összezavarodnak ès azt sem tudjàk, hogy mâr kik õk valòjàban.
Egyèbkènt èn azt ajànlom írassàtok àt õket màshova, egy rossz tàrsasàg egy èletre tönkre tud vàgni egy szemèlyisèget. A hùgom is javult mióta a harmadik iskolàt jàrja de szerencsère talàlt magànak normàlis baràtokat, akik ùgynèz ki nem viszik a rosszba. Így valamivel màr jobb a helyzet..
Aki a származásra fogja az egy egyszerű ember, nem lát a dolgok mögé.
Nekem is volt a középsuliban cigány osztály társam, egy áldott jó lélek volt, pedig ő tényleg sötétbőrű volt.
Egy ideig csúfolták a gyerekek, de aztán rájöttek, hogy felesleges mert annyira jő lelkű fiú volt. Hát erről ennyit.
Remélem tudtam segìteni valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!