Miért tetszenek a roma fiúk? 15L
Amikor facebookon nézegetem a roma fiúk képeit, úgy érzem bejönnek.. Jártam is már roma sráccal.
Lányok, ti járnátok romával? Ha nem akkor miért nem?
Kérlek, mondj le erről. Akárki akármit mond, nagyon nem éri meg kockáztatni, max ha már évek óta ismered és tényleg rendes, akkor kezdj egy romával. Nem akarok általánosítani, de tényleg jól ki kell ismerni őket.
Nekem csak rossz tapasztalatom van velük. 16 évesen jártam egy cigánnyal. Nagyon naiv voltam és tapasztalatlan naná, hogy elhittem minden szavát. Bár nem történt köztünk semmi komoly , szájra puszin kívül, és csupán 3 hetet voltam vele, nagyon megbántam. Nem hiába tiltottak a szüleim tőle. Bár volt érettségije, szakmája,dolgozott és megvolt a magához való esze, nagyon elbánt velem.
Eleinte míg nem adtam be a derekamat, nagyon szépen bánt velem. Ajándékokat vett, elvitt éttermekbe, stb. Aztán jöttek a gondok.
Kezdődött azzal, hogy eltiltott a barátaimtól, féltékenykedett, de olyan szinten, hogy a buszmegállóba nem engedett magam, suli előtt
kellett rá várnom, meg ilyenek. Megszabta, mit vehetek föl, rámszólt ha pl szoknya volt rajtam.
És még sok minden más. Aztán rájöttem, hogy megcsal, sőt szemtanúja voltam. Itt betelt a pohár, aztán szakítottam vele. Ne kelljen ecsetelnem ami ezután történt; zaklatott telefonon, részegen majdnem megütött, stb. Nagy nehezen vakartam le magamról.
Már most 25 évesen rájöttem, mekorra butaság volt ez, és hálát adok Istennek,hogy nem volt annyira komoly kapcsolat és nem történt semmi baj. Életem legrosszabb döntése volt. Oké, hogy megcsalhat egy magyar fiú is, de ritka, hogy attól kell félned, hogy részegen a házadra küldi a családját. Tehát gondold meg jól.
Lehet lepontozni, de én se járnék velük.
Engem már az is taszít, hogy amikor megyek haza egyfolytában füttyögnek utánam, beszólogatnak, volt, hogy meg akartak puszilni, és úgy kellett eltakarnom az arcom. (Sokszor gyalogolok hazafele, és ahonnan lakunk,onnan kb. 10 percre van egy suli, ahová elég sok roma jár.)
Amúgy az osztályunkban van egy félig roma srác, ő mindig megcsalja a fehér barátnőjét, és alapból undorítóan tiszteletlenül beszél a lányról, meg a nőkről is. Pedig amúgy jófej srác lenne. Persze vannak ilyenek a fehér srácok között is, de ahogy én látom romákban több.
Amúgy üdítő kivételként én is ismerek egy másik félig roma srácot, aki okos, kedves, aranyos srác, aki egyetemre jár, és az emberek többsége nagyon kedveli. De rajta sem nagyon látszik, hogy félig roma lenne. De én vele sem járnék, mivel 1. abszolút nem jön be 2. még rendesebb cigánnyal sem nagyon járnék, mert nem tudhatom, hogy a családja milyen, és egy esetleges 'balhéhoz' hogy állna hozzá.
Én sosem jártam volna. Agresszívek, alattomosak mint ahogy ezt már többen leírták.
Nem a magabiztosságuk tetszik? Az általában bejön minden nőnek, a szegény rendes srácok meg keseregnek hogy a nők csak a rosszfiúkra buknak.
Nem a rosszfiúkra, hanem a magabiztosakra általában. Csak sajnos sokszor ez a kettő egybeesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!