Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tetszenek a roma fiúk? 15L

Miért tetszenek a roma fiúk? 15L

Figyelt kérdés

Amikor facebookon nézegetem a roma fiúk képeit, úgy érzem bejönnek.. Jártam is már roma sráccal.

Lányok, ti járnátok romával? Ha nem akkor miért nem?

2014. júl. 28. 16:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Még vmi, csak a beásoknál dolgozik, dolgozhat a nő - gondoltam ideírom, mert sokakat érdekel, - de általában csak a magyar ott is, a cigány nők otthon nevelik a gyerekeket, 5-6 gyerek nem megy élményszámba, minnél összetartóbb a nő családja, annál kisebb az esély, hogy munkába kell állnia, mert egyszerűen megosztanak egymás között családon belül kaját, ruhát, bútorokat stb. de ez manapság egyre ritkább, a kolompároknál szinte természetes, annyira egymásnak élőek.Magyar férj esetében az asszony is dolgozik általában, ergo a gyerekeik mivel félvérek, elég széthúzóak mert óhatatlanul magyar közegben nőnek fel, a szülőknek rengeteg pénzbe kerülne, főleg a lányok, nem véletlenül vannak a nők korlátozva ám a többi etnikumban, amint eladó sorban van egy nő fiatalon, máris a FÉRJ tartja el, nem a szülők, röhej, de tényleg az anyagiak miatt, cigány család nem tart el soha 18 fölött saját lánygyereket, tartsa csak el az Ura, ha belegondolsz magyarként, sokkal jobb a családmodelljük, mindenkinek és mindennek megvan a helye és az ideje.

Oláhoknál sok a muzsikus, ezek csak szintén ősi zenész családból származó lánnyal állnak szóba, az ősi mesterségek lásd: régiségkereskedők, autókereskedők csak a maguk "fajtáját" választják a mai napig.

Nézd, kérdező, azért írtam le ezeket a jellemzőket, hogy ezalapján eldönthesd, milyen nemzetiségű a barátod a román belül, mivel a különbség óriási, és ez nem mindegy.

2014. júl. 28. 22:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, privátot akartam írni, de mivel ominózus kérdés a roma fiúk magyar lányok esetében, én azt javaslom, ahhoz mérten ismerkedj, mit szeretnél, illetve mit tudsz elviselni, milyen jövőt szeretnél magadnak és majd anno a gyerekeidnek.Ha szabados életet akarsz élni, de úgy hogy fejvesztés terhe mellett, akkor kolompár cigány, sok kolompár nő, és a rafkósabb magyar simán több apától szül gyereket, de egyvkivel van együtt szinte életük végéig, sok-sok balhéval, verekéssel fűszerezve, viszont: a gyerekeitekre ÖRÖKRE számíthattok, öregségetekre is.Nincs ám szocotthon, elvett, felvett nyugdíj, bocs, de gyerekek általi élősködés, az öregek a legnagyobb tiszteletnek örvendenek, bármilyen szegény vagy gazdag kolompár családban, és igen, az anyjukért tényleg ölnek, nem is csoda, mivel minden kolompár anya a gyerekeivel ugyanolyan intenzív életet él, mintha a gyerekek is már kis felnőttek lettének, semmi következetesség, semmi kötöttség, semmi, kamaszorban állatok a cigány gyerekek pont ezért, olyankor az anyák semmiben nem korlátozzák őket, menjen, csinálja meg a gyerek a szerencséjét, éljen, ha családja lesz a fiúnak, ,mert mindez a fiúkra vonatkozik, akkor is az anyós diktál, jaj, ha szembeszállsz egy roma férfi anyjával.Az anyja megverhet úgy mint a lovat, elmehet a lakásodra, agyonverhet, utána odébbáll, mert tudja, a fia úgyis neki hisz és ad igazat.

Oláh családban már más a módi: lányok kiskoruktól fogva hosszú ruha, begombolt blúz, felkötött haj!!!Fésülködni, öltözni, vetkőzni TILOS férfiak előtt, saját testvér előtt még a fürdőruha is tabu, meg a hálóing is.Erre nagyon adnak, kibotott haj, mini szoknya, erős smink: cédaság.Minnél gazdagabb a család,annál erősebbek a kötelmek, amiatt hogy az asszony maradjon az uráé mindig minden körülmények között, a nő cédasága miatt ne hulljon szét a család.Minden cigány etnikumban full teljes háztartás a nőé, férfi alapból nem segít, ha roma férfiről megtudja az anyja, hogy női munkát végez otthon, a meny kapja érte az ívet, halálosan összevesznek, akkor se a fiukkal, hanem mindig a Nő hibája minden, roma nők nem is szoktak általában ebből ügyet csinálni.Gyerekek körüli teendőket a kolompároknál a férfi is elláthat, főleg az utcán a babakocsi tolását, asszony hátul.Ez amolyan virtus náluk, oláhnak eszébe nem jutna, még terhes feleség esetében sem.Kolompároknál a gyerekkel a nők külön helyiségben vannak míg picik, együtt is alszanak, ha megtehetik, férjjel csak ha a gyerek már nagy és külön ágya van, putrikban mindenki együtt, de ahol megtehetik, ott ezt betartják.Az evésnél a férj vesz először magának, aztán a gyerek eszik, külön!!!nincs együtt evés az apával, és végül az asszony, de csak ha mindenki evett és egyáltalán van mit.Ez röhej, de tényleg így van, terhes nőnél a gyereket megelőzi az anyja , a nagyobbik gyereket, hogy a kicsinek legyen mit ennie, mármint cicizni.Gyerekek kiszolgálása, férj teljeskörú kiszolgálása, elvárás mindenhol, a roma férfit úgy nevelik, hogy ami az anyám dolga volt eddig, az mind a feleségé lesz.Ez a szokás az igazán nagy KIHÍVÁS egy magyar nő számára, ezt tudják is a romák, ilyenkor szokták mondani, hogy "kiképezlek, ha kell veréssel." És ennek a fele se tréfa, mindegyiknél.

2014. júl. 28. 23:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szívesen járnék velük. Vannak rendesek de a többség az nem olyan aki tanul , tisztességes állása van stb. Mindenkinek más jön be de ők máshogy élnek mások a szokások és valószínűleg te járnál pórul.
2014. júl. 29. 11:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen érdekes, amit a 37%-os válaszoló írt...

Kérdező, tényleg nagyon vigyázz, maradj meg a képek nézegetésénél...

2014. júl. 29. 20:45
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

Hát nekem , mint borsodi lakosnak, nem az rí le a cigányokról mint amit a 37%os írt. :D a nevüket nem tudják, nemhogy azt hogy beás meg oláh vagy kolompár cigányok-e :D

nekem azt szokták mondani, hogy ők olaszok xD

2014. júl. 29. 20:54
 16/24 anonim ***** válasza:

Bár magyar állampolgárok, a romáknak megvan a maguk saját kultúrája, amiben a nő nem éppen azt a szerepet tölti be, amit a felvilágosult mai Európában.

Tehát ha egy roma fiúval kezdesz, mindenképpen tudd meg, hova tartozik, beás-e, vagy valamelyik másik, és járj utána, hogy hogyan gondolkoznak ők a nőkről. Illetve annak, hogy a srác és a családja mennyire tradicionális gondolkodású.

Azt gondolom mondanom sem kell, hogy ne a problémás rétegükből (büntetetett előéletű, nem tanuló és nem dolgozó) valóval kezdj.

2014. aug. 1. 15:03
 17/24 anonim ***** válasza:

11-es, szerintem az általad leírt családmodell nem jobb, mint a miénk. Egy harmadik világra jellemző, a mai Európában már elévült családmodell, aminek addig volt helye, amíg a modern egészségügy lehetővé nem tette, hogy ne csak megszüld, hanem fel is tudd nevelni a gyerekeid túlnyomó részét.

Ilyen esetben már felesleges a nőt kivonni a munkából, taníttatás helyett hamar férjhezadni, 6-7 gyereket válllalni, főleg, hogy láthatjuk, a legtöbb hagyományos roma család nem is él túl jól, a segélyek és az ingyenes eü. nélkül elveszítenék egy csomó gyereküket. Ahol országos szinten jellemző maradt, pl. Egyiptom, India, túlnépesedés van.

Egyébként amit az anyósi hatalomról írtál, az Indiában is mind a mai napig élő dolog, és az én nagymamám is igényelné a menyétől, de hiába...Hiszen Európa.

2014. aug. 1. 15:11
 18/24 anonim válasza:
AZiEgyszer azt írta nekem valaki, hogy a cigány nő- magyar férfi vegyes házasság " jobb ", mint a cigány férfi- magyar nő. A róma hozzászóló válaszait olvasva már értem, miért. Egyébként azt tényleg észrevettem, hogy általában azok a családok " magyarosabbak" ahol apuka a magyar, bár ez nem mindig igaz! De általánosságban elmondható, hogy a magyar nő rosszabul jár, ha cigány fiúval kezd, pont emiatt, amit a válaszolónk leírt, a magyar lányok nem a házimunkr
2014. aug. 2. 22:34
 19/24 anonim válasza:
Jajj, ezt nagyon hülyén küldte el a telóm :)( roma hozzászóló természetesen, nem " róma"....) szóval a magyar lány a munkát, a karriert fontosnak tartja , nem a kiszolgálásra nevelik... De osztom a borsodi hozzászóló véleményét ( én is borsodi magyar vagyok ), a cigányok többsége nem tudja, melyik csoportba tartozik! A kolozsár amúgy a romungró más néven?
2014. aug. 2. 22:38
 20/24 anonim válasza:
* kolompár. Nem jó telefonról írni.
2014. aug. 2. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!