Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk tetszenek a roma lányok?
Figyelt kérdés
Szerintetek is vannak szép és rendes roma lányok,akivel lehet tervezni tartós kapcsolatot vagy esetleg házasságot:?2013. máj. 12. 08:20
1/12 anonim válasza:
Biztos vannak,de én eddig csak 2 típust láttam:
1)a korosztályátlaghoz képest minimum 15 kilóval nehezebb,párducmintás cicagatyába és tüllcuccokba gyömöszölt
2)szépnek mondható,sokkal érettebnek néz ki a koránál,de aztán 25 évesen már olyan mint egy leharcolt,40-es indiai mosónő
2/12 anonim válasza:
Az eltúlzott párducmita, zebraminta, a az arany túlzó használata elborzaszt. Az "igényes vagyok" szó náluk azt jelenti: úgy fel vagyok csicsázva, mint egy karácsonyfa.
Nem.
3/12 anonim válasza:
En ismerek egy nagyon,nagyon szépet.De buta mint a föld sajnos!
4/12 anonim válasza:
Külsőre és kisugárzásra se jönnek be általában.
5/12 anonim válasza:
Azért nem tetszik egy lány, mert roma származású, de ha tetszik egy lány, akkor nem ábrándulok ki belőle a származása miatt. Remélem érthető mire akarok kilyukadni.
6/12 anonim válasza:
Persze hogy tetszenek, FELKÖTVE....
7/12 anonim válasza:
Nem keveredek az ilyenekkel,már csak elvből sem.Undorító népség(tisztelet köztük a kivételnek).
8/12 anonim válasza:
cigányokkal magyarember nem keveredik.
9/12 anonim válasza:
Az tény, hogy vannak közöttük nagyon szépek, de semmiféle kapcsolatba nem kerülnék velük.
10/12 anonim válasza:
Vannak szép romalányok,de a rokonságtól tartanék,igy nem kezdenék velük. Meg hiába a szépség,a vér nem válik vízzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!