Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tetszenek a roma fiúk? 15L

Miért tetszenek a roma fiúk? 15L

Figyelt kérdés

Amikor facebookon nézegetem a roma fiúk képeit, úgy érzem bejönnek.. Jártam is már roma sráccal.

Lányok, ti járnátok romával? Ha nem akkor miért nem?

2014. júl. 28. 16:17
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
Hogy konkrét történet is legyen: van egy lány ismerősöm, akiben szintén van roma , a párja roma ( nem tudom milyen fajta, nem hagyományőrzők ). Tényleg nem csinál házimunkát, viszont nem zavarja, hogy a lány dolgozik. Sőt, kihasználja rendesen, mert ő meg elüldözgél otthon. Sokszor iszik, és féltékeny nagyon, hasonlóan amit leírtak, már az zavarja, ha sminkeli magát a lány. Viszont mesélték hogy beszél, ha részeg. Szó szerint kutyának nevezi a lányt. Persze az még mindig szereti. A vicc az, hogy ez a fiú egyébként folyton kineveti a cigányokat, meg háborog hogy viselkednek. Miközben egy fokkal sem különb. Szóval az olyan roma sem biztos, hogy rendes, aki kifelé szidja a többit..
2014. aug. 2. 22:49
 22/24 anonim válasza:
Egy valamiben cáfoljám a roma válaszolót, a 16-18 éves cigány lányok sem azok a háziasszonyok, legalábbis ott, keleten nem...ugyanúgy bulizni, plázába, csavarogni járnak. Az anyjuk végzi a házimunkát, sőt ha gyerek van, azt is anyuka ( a nagyi ) neveli...Már a cigányoknál is kitolódik ez a dolog ( putrisokról beszélek, nem a gazdagokról ).
2014. aug. 3. 10:03
 23/24 [emese] válasza:
Nem, mégpedig azért nem, mert apa kiakadna. XD
2014. aug. 6. 21:56
 24/24 anonim válasza:
Szia! Kezdeném azzal hogy ha igazán szeretsz valakit szerintem teljesen mindegy hogy Roma vagy Magyar a szívnek nem tudsz parancsolni!!! Nekem Oláh cigány a párom már 6éve már 2 gyerekünk is van. Az igaz hogy borzaztóan féltékeny fajta és volt úgy hogy már kaptam tőle de az csak a legelején volt még most már nem olyan össze csiszolódtunk már az évek alatt. Nem is tudnám nélküle elképzelni már az életem. És az se igaz már hogy Magyar lányt nem vesznek el mert én is az vagyok. Régen igaz lehetett de az már nem most van ők is változnak azért. Jó igaz elégé tartják a szókásokat pl:nem lehet kézen fogva menni az utcán se csók család előtt nincs testi kontaktus csak a nevén szólíthatód de meg lehet szokni jó eleinte nekem is furcsa volt de már nem az. Nekem is mindenki ellenezte eleinte de most már elfogadta az egész családom őt mert látják hogy normálisan élünk együtt. Szeretjük egymást és ez a lényeg. Lehet hogy te is egy Roma fiúba találod meg az igazit ezt nem lehet tudni előre. Nekem ez a véleményem.
2014. aug. 9. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!