Szülők nagy baj, ha néha a szabadidőnket így töltjük el?
Figyelt kérdés
Szóval 15 éves vagyok, van egy 17 éves haverom és tegnap is pl a szabadidőnket úgy tölttük el, hogy vettünk 4-4 üveg sört, kiültünk teraszra halgattunk zenét és megiszogattuk a sört, közben e-cigiztünk, nikotin mentes löttyel. Ezzel gond van? Mert apum azthitte csak egy max kettő sör azt engedte lazán, de azt mondta sok a 4-4 üveg, pedig meg se érezzük igazából.2016. máj. 15. 09:08
21/24 anonim válasza:
Emberek! Hülye aki azt mondja hogy melegben nem esik jól a hideg sör. 16 éves vagyok. Anyámmal együtt isszuk nyáron. Olyan mint a víz. Ne játszátok már a szenteket kérlek. Az ilyen szülőknek lesznek elcseszett gyerekei. Kérdező szerintem nincs semmi gond a mennyiséggel. Igyátok ha jól esik.
22/24 anonim válasza:
Ha izlik akkor igyál belőle annyit amennyi jólesik
23/24 anonim válasza:
Én 15 évesen: heti két berugás minimum, buliba volt hogy fű rum abszint vodka sör kombó később a szem 16 évesen herbálozás az iskolában szóval... ha valaki beszól 4 sörért hát van ilyen is és ez mesze nem a legrosszabb mert van 15 eves ismerősöm aki már por nélkül el sem tudja képzelni a hétvégéjét. Esetekben a züllős időszak nagyjából végetért.
18 f
24/24 anonim válasza:
Nem hiszem h bajod lenne pár sörtöl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!