Szülők nagy baj, ha néha a szabadidőnket így töltjük el?
Figyelt kérdés
Szóval 15 éves vagyok, van egy 17 éves haverom és tegnap is pl a szabadidőnket úgy tölttük el, hogy vettünk 4-4 üveg sört, kiültünk teraszra halgattunk zenét és megiszogattuk a sört, közben e-cigiztünk, nikotin mentes löttyel. Ezzel gond van? Mert apum azthitte csak egy max kettő sör azt engedte lazán, de azt mondta sok a 4-4 üveg, pedig meg se érezzük igazából.2016. máj. 15. 09:08
11/24 anonim válasza:
Sörtől nem lehet berúgni. Nincs ezzel semmi baj. Én is ezt csináltam 15 évesen csak cigi nélkül.
12/24 anonim válasza:
A sör üdítő? ha az lenne kiadnák 18 év alattiaknak is a hipermarketekben nem igaz? Nekem végül is tök mindegy hogy vágod tönkre a szervezeted, te akarsz 30-40 éves korodra impotens lenni.
13/24 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék. 1 órától 4 óráig itttuk meg a fejenként 4 üveg sört :). Beszélgettünk, gitároztunk közben.
2016. máj. 15. 11:25
14/24 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb szülőnek semmi sem jó igazából. Ha eljársz bulizni és hányásra iszod magad (egyértelműen) nem jó, ha elmész bulizni, de összesen 2 sört iszol nem jó. Ha elmész bulizni és hajnali 1-kor jössz haza józanul, annak ellenére hogy ittál: nem jó. Ha otthon maradsz és megiszol 4 sört egy barátoddal beszélgetés közben szintén nem jó.
Mit szabad csinálni 15 évesen? Legózni és kólát inni? Vagy "tanulni"? :D Ne legyetek már nevetségesek!
15/24 anonim válasza:
Ha gitározni is tudtál közben akkor nyilván nem rúgtál be, tehát senkinek semmi oka arra hogy kifogásolja amit csináltál.
16/24 A kérdező kommentje:
Hát perrsze hogy nem rúgtam be, nem azért iszunk. Ha nagyon néha buliba be akarok rúgni akkor is mértékkel tudom hol a határ.
2016. máj. 15. 20:35
17/24 anonim válasza:
Látom megsértettem a válaszommal pár túlbuzgó szülőt. Inkább nézzetek magatokba és gondolkozzatok el.
18/24 anonim válasza:
ennyi idosen meg koszonoviszonyban sem voltam az alkohol-al.
1, max 2 sort megihatnal neha, de ha ez mar rendszeresse valna akkor a bajszunk osszeakadna.
az ecigi melle kapnal egy kalapacsot hogy azonnal ripittyara tord. meg a nikotinfuggoket megertem de nektek mi a szorakozas benne?
19/24 anonim válasza:
64%-os, melyik szülőtől hallottad te már azt hogy baja van azzal ha a gyereke józanul jön haza a buliból? Egyébként meg 15 évesen még nem kell bulizgatnia, várjon egy-két évet ha már annyira rajta van a mehetnék.
20/24 anonim válasza:
A 64 %osnak tökéletesen igaza van. Megjegyezném hogy 14 évesen is gond nélkül megvettem az alkoholos üdítőt akárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!