Szülők nagy baj, ha néha a szabadidőnket így töltjük el?
Nálam ez nem férne bele. Bár nekem még kisebb a fiam, nála még az alkohol szóba se jöhet, de ha 15 évesen meginna 4 üveg sört a teraszon, hát első gondolatra kivágnám, mint macskát .... Nyilván én is ittam alkoholt, természetesen nem rendszeresen és nem sokat és nem nyíltan 15 évesen, hazudnék, hogy nem, de nem alkoholizáltam és pláne nem a szülők szeme láttára. És nem is engednék még 2 üveg sört se a 15 éves gyerekemnek. Nyilván tisztában lennék vele, ha úgy van, akkor fogyasztana alkoholt, de bíznék benne, hogy nevelem majd annyira jól, hogy viszi túlzásba és nem csinál hülyeséget, de nem járulnék hozzá, hogy otthon amikor gondol egyet akkor alkoholt fogyasszon!
Szóval nem, nekem nem férne bele szülőként!
"hogy viszi túlzásba"
Itt kimaradt egy nem szó. Szóval hogy nem viszi túlzásba.
Szerintem nincs ezzel gond ha szép lassan megiszogatjátok...
De ha a szülőknek ez nem tetszik, vegyetek alkoholmentes (esetleg ízesített) sört és kész...
Végül is, ha minden osztálytársad marha, miért ne lehetnél te is, nem?
Hajt a csordaszellem...
Nem, nem üdítő, te kis provokátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!