Mennyi idős nagy tesóra hagynátok rá a picit?
11 éves a legnagyobb kislányom,a középső 8,a legkisebb pedig 2 éves.Előfordul,hogy mikor el kell ugranom valahova 20-30 percre,nem öltöztetem fel,pakolom be a kocsiba és viszem magammal a picit minden egyes alkalommal.
A nagylányom okos,szófogadó kislány,imádja a kistestvéreit.Bármikor fel tud hívni az otthoni telefonról,ha valami baj van.
Ma viszont mikor hazaértem,a lépcsőn összefutottam az egyik szomszéddal,akit egyébként csak látásból ismerek,kérdezte,hol vannak a gyerekek és mikor mondtam neki,hogy itthon vannak,mert csak a ház alatti zöldségesbe ugrottam le,elhordott mindennek.
Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni,csak kíváncsi vagyok,hogy más hogy oldja meg az ilyen helyzeteket.
Ha a szüleim mennek a boltba (ami 5 percre van), akkor mindig velem hagyják a másfél éves tesómat. Eddig még nem történt semmi se. Ha valami van rögtön hívok, ők meg mindjárt itt vannak.
Szerintem simán egyedül hagyhatod őket. Remélhetőleg nem történik semmi :)
Az a szomszéd meg hát..
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!