Mennyi idős nagy tesóra hagynátok rá a picit?
11 éves a legnagyobb kislányom,a középső 8,a legkisebb pedig 2 éves.Előfordul,hogy mikor el kell ugranom valahova 20-30 percre,nem öltöztetem fel,pakolom be a kocsiba és viszem magammal a picit minden egyes alkalommal.
A nagylányom okos,szófogadó kislány,imádja a kistestvéreit.Bármikor fel tud hívni az otthoni telefonról,ha valami baj van.
Ma viszont mikor hazaértem,a lépcsőn összefutottam az egyik szomszéddal,akit egyébként csak látásból ismerek,kérdezte,hol vannak a gyerekek és mikor mondtam neki,hogy itthon vannak,mert csak a ház alatti zöldségesbe ugrottam le,elhordott mindennek.
Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni,csak kíváncsi vagyok,hogy más hogy oldja meg az ilyen helyzeteket.
Most biztos le leszek hordva a sarga foldig.
a szomszedot siman kirohognem, a hozza hasonlok nevelnek eletkeptelen gyerekeket.
a 11 eves mar siman tud vigyazni, felteve ha ugy is volt tanitva.
bar en rohadt csendes gyerek voltam es 30 eve nem sok elektronikai cucc volt a hazban, engem a szuleim mar 2 (ketto!) evesen is hagytak magamra akar tobb orat, szetszortak a hazban egy csomag kekszet, azt felkutattam es megettem, utanna visszamasztam az agyamba esszundi, 8 evesen meg az 1 eves ocsemre vigyaztam ha kellett. semmi bajunk nem lett, sosem kerultunk eletveszelybe.
ahogy a #2 is irta, ennek koszonhetoen nagyon hamar onallosodtunk mindketten.
11 évesen simán vigyáztam az 1 éves öcsémre. amíg anya elment boltba-igaz, mindig akkor ment, amikor aludt. Volt telefon, ha baj lett volna, fel tudtam volna hívni, vagy átszaladni a szomszédokhoz, stb. Sosem történt baj, azon kívül, hogy néha rosszul esett, hogy nem mehettem anyával (addig egyke voltam, hiányzott az az idő, amit ketten töltünk), de ezért meg kárpótolt az az érzés, hogy elég felelősségteljesnek tart, és bízik bennem.
15-20 percekre együtt lehet őket hagyni.
19L
9 a nagy 7 a kozepso es 7 hetes a pici.
Eleg onalloak a nagyok mar.En siman itthon merem hagyni Oket mig lemegyek boltba.vagy a nagyot ha beteg,mig elviszem a kozepsot.
De Nekem a nagyok boltba is lemennek ha csak 1-2 dolog kell (haz vegeben van a bolt) .
Hogy a picit ramerem e majd biznina nagyra mikor 11 es 2 evesek lesznek az majd a picitol fugg.ha nyugodt gyerek lesz es nem lesz On es kozveszelyes ahogy a kozepso volt ennyi idosen akkor igen.siman rabiznam 10-20 percre.
Ez gyerek fuggo.mindenki maga ismeri a gyerekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!