Engedjem a lány gyerekemnek, hogy?
21:27-tel értek egyet
ez nem a te döntésed
szerintem jobb nem eltiltani..
én is el akartam tiltani a 13 éves lányomat egy fiútól, de nagyon megbántam, mert szereti a fiút, és elkezdett nekem hazudozni!
azután leültünk beszélgetni, hogy miket engedek meg és miket nem, megértette és mostmár mindent megbeszélünk :)
Én 13 éves vagyok. Már sok fiúm volt. Természetesen pontosan tudtam hol a határ. Anyukám úgy nevelt, hogy nem tiltott el senkitől akivel én jól éreztem magam. Én tudtam ,hogy megbízik bennem és felelősség teljesen fiúztam 12 évesen is. Nem lettem szétb*szva mert fiúztam.
Próbálj meg úgy lenni mint a barátnője. Ha eltiltod a dolgoktól akkor már csak azért is megcsinálja csak titokban és még a kapcsolatotok is megromlik.
Anyukámmal megbeszéljük a fiú ügyeimet. Olyan mnitha a barátnőm lenne. Persze ő sm enged meg mnident, például a köldök piercinget és a bulizást azt 16 éves koromra halasztotta, de a fiúzás és a baráti dolgaimat mindig rám bízta és én így megtanultam, hogy kivel szabad és kivel nem.
Engedd, hogy fiúzzon, csak előtte beszélgess el vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!