És az Odett név, kinek hogy tetszik? Én meg azt szeretném adni a gyerekemnek, ha lány lesz.
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 18:04
1/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, túl erőltetett. vannak ennél sokkal szebb nevek is.
2/13 anonim válasza:
Szerintem is túl sok eza név hogy Odett. Vannak ennél sokkal,de sokkal szebb női nevek is. Nézelődj a naptárban, vagy az interneten. Nekem a Linda név nagyon bejön:) Mire, ha lesz gyerekem,és addig nem lesz gáz eza név, ezt fogom neki adni :P
16/L
3/13 anonim válasza:
Nekem se tetszik én sokkal jobban szeretem a lágyabb hangzású neveket ilyen pl a Csenge
4/13 anonim válasza:
Nekem tetszik az Odett:)
Viszont a Linda és a Csenge nem...
Ízlések és pofonok;)
Ha Te szereted ezt a nevet, add ezt a lányodnak!
5/13 A kérdező kommentje:
Na, örülök, hogy azért valakinek tetszik! :)
Köszi nektek!
2009. júl. 20. 18:47
6/13 anonim válasza:
Odett... szerintem nagyon szép, olyan, mint egy fenséges hattyú, nagy, fehér szárnyakkal, hófehér tollakkal. Különleges név, egyetlen Odettet sem ismerek. Nem hétköznapi, annyi biztos.
7/13 A kérdező kommentje:
Előző, ez gyönyörű hasonlat volt! :) Köszönöm! Tényleg, ahogy írtad, igen, illene egy csodaszép hattyúhoz. Vagy egy olyan lányhoz, akinek a szépségét egy hattyúéhoz lehetne hasonlítani. Igen, az is szempont nálam, hogy valamelyest egyedi név legyen.
2009. júl. 20. 19:27
8/13 anonim válasza:
Nekem is Odett lesz a kislányom neve ha lesz :)
Csodás név^^
A Csenge,meg a Linda túl plázás főleg a Linda :/
Odett a LEGJOBB!!!^^
16/L
9/13 anonim válasza:
Nekem vagy Csenge vagy Laura ha lesz lányom:)(3. válaszoló voltam) 16/L
10/13 anonim válasza:
Nekem erről a névről egy beképzelt, b*nkó, s*ggfej csaj jut az eszembe,..maga a név sem tetszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!