Engedjem a lány gyerekemnek, hogy?
Szia
Ha arról lenne szó, hogy mindig a nyomában vagy, akkor talán megtudnád tilani neki, de mi értelme?? Aztán meg gátlásai lesznek a témával kapcsolatban, és nagyobb korában sem lesz jó kapcsolata, ugye nem ezt akarod?:))
Ha van annyi ész a kis buksijában, akkor nem csinál semmi őrültséget, amúgy szerintem nagyon aranyosak tudnak lenni...
Én nekem 12 éves koromban még nem volt semmi ilyen gondolat a fejemben, hogy mit csinálhatnánk?!...a mostani gyerekek túl érettek
Kezdjük ott, hogy nem tudod megtiltani. Járhat vele, úgy hogy nem tudsz róla. Másrészt bizalom kérdése: a lányod bízik benned, hiszen elmondta. Ha ezt a bizalmat nem érzi viszonozva, akkor ha komolyabb kapcsolata lesz, arról közel biztos, hogy NEM fogsz tudni.
Persze bevezetheted a drákói szigort (te viszed iskolába, te hozod, nem mehet sehová, stb.), de ezzel egy életre megutáltatod magad vele és az első adandó alkalommal le fog lépni tőled nagy valószínűséggel.
Tehát lényegében ennek a kérdésnek, ebben a formában nincs értelme.
Mért ne??
Ha csak úgy derült ki, akkor is. Ha tiltod, annál jobban csinálja. Különben saját tapasztalat: a 12 évesek szeretnének barátot, mert így menők, járnak valakivel.
Ugyse fog sokáig tartani...
Bocsi,ez durva lesz,de muszály leírnom:
Lehet,hogy nem véletlen nem MERTE elmondani valószinűleg tudja,hogy milyen vagy és félt,hogy eltiltod tőle.
Kicsit gondoljmár bele ha nem mond el neked valamit
az vajon miért is lehet?
1.)Nem bizik benned
2.) Fél tőled
3.) fél,hogy eltiltod
még sorolhatnék párat..
Ez nem mindig a gyerek hibája,persze nemlátok bele
a helyzetbe.
RR.bocs a tegezésért.
engedd nyugodtan :) csak figyelj oda rá, hogy mikor hol tartanak, nehogy túlszaladjanak a korukon, ha érted, mire gondolok... én 3 évig jártam egy fiúval és 8 évesen kezdtem :) de a legnagyobb dolog, amit csináltunk, az a szájrapuszi volt, sztem aranyos dolog volt, szívesen emlékszem vissza arra az időszakra azóta is
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!