Kamaszoknál ciki az emeletes ágy?
Figyelt kérdés
13 éves lányomnak vennénk születésnapjára egy új ágyat, tehát meglepetés lenne. Ha emeleteset vennénk, akkor több hely lenne a szobájában, csak attól félek, hogy az emeletes ágy kamaszkorban már "ciki" :). Leginkább ennyi idősektől várok választ. Tehát 13-14 éves lányok, ti inkább örülnétek egy emeletes, vagy hagyományos ágynak?
Ha lehet minél többen írjatok!
2016. ápr. 23. 12:21
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt a rengeteg, pozitív választ! Most tényleg nagyon megnyugtattatok, szerintem ő is örülni fog neki.:)
2016. ápr. 24. 20:02
12/17 klopusz válasza:
Szia!
A galéria-ágy valóban jó választás, mert ha elég magas, alá lehet tenni pl. egy kanapét vagy akár íróasztalt is.
Az én lányaimnak emelt ágya van, ami azt jelenti, hogy a fekvő-felület nagyjából 80 cm magasan van, alatta meg fiókok, szekrény és polc. Nekünk ez vált be :)
13/17 anonim válasza:
Ha elég nagy 2 embernek akkor jó választás
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is! Holnap meg is vesszük az ágyat! :)
2016. ápr. 26. 11:46
15/17 anonim válasza:
jó dolog, hogy meglepetést akartok neki, de szerintem erről azért megkéne kérdezni őt is, elvégre ő alszik rajta. meg a matrac sem mindegy milyen, valaki a keményet szereti, valaki a puhát... nekem is van galéria ágyam, 10 évesen imádtam de 20 éves koromra már nem alszom rajta, eléggé nyikorog
16/17 anonim válasza:
Kicsi korom óta galériaágyam van, nagyon szeretem, sokkal "kuckósabb", mint egy sima ágy. Ja, és a "fiúzáshoz" is ideális, mert ha valaki benyit a szobába, nem lát fel. :)
17/17 anonim válasza:
szerintem 13 évesen nem, de később zavaró lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!