Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire "ciki" ha anya...

Mennyire "ciki" ha anya minden fellépésemre elkísér?

Figyelt kérdés
Anya minden (!) fellépésemre elkísér, egyedül nem mehetek mert félt. 15 éves vagyok mindenki más egyedül megy csak engem kisérgetnek. Mennyire gáz hogy anya is jön? Nem baj ha 1-2 fellépésre eljön de csak az én anyám van ott másé nincs
2015. aug. 1. 19:10
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
És nem 100 km-re kell gondolni hanem 50-60 km.
2015. aug. 1. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. :)
2015. aug. 1. 19:20
 3/15 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem ciki.
2015. aug. 1. 19:25
 4/15 anonim ***** válasza:
43%
Hát anyukád elég gáz ha egy fellépésre nem mer egyedül elengedni, nem 5 éves vagy.
2015. aug. 1. 19:30
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
A szeretet soha nem ciki. A többi anyuka nem szereti nézni fellépni a gyerekét? Ez inkább ciki, szerintem.
2015. aug. 1. 21:20
 6/15 anonim ***** válasza:

Semennyire. Én mindig örültem, ha eljöttek a szüleim a fellépéseimre (amikből sok volt, mivel zongoráztam, táncoltam), és ők is mindig nagyon szerettek nézni. :)

Szerintem nem te vagy az egyetlen mindig, akinek ott van az anyukája, csak nem tudod, hogy melyik felnőtt kihez tartozik.

2015. aug. 1. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:

Bár engem kisért volna el anyám de sose jött :(

33/N

2015. aug. 1. 22:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Az szerintem már túlzás, hogy 15 évesen is félt az utazástól, illetve, hogy egyedül menj. És nem, egyáltalán nem ciki, hogy elkísér, ne is érezd annak! :) 17 éves vagyok és gyakran megyek anyuval ide-oda (korban közelebb van a 60-hoz, mint az 50-hez), bár pont fellépésre nem, mert sajnos ilyesmiben nem vagyok tehetséges.
2015. aug. 1. 22:45
 9/15 anonim ***** válasza:
45%

Ezt a kerdest mar tobbszor feltetted.

Hogy meg az osztály.f el sem enged el, es ha epp anyukad nem kap szabit akkor nem mehetsz felepesre.

Nem unod még?

De varom mar a Septembert hogy végre iskolába menjetek!

2015. aug. 1. 22:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lenne ciki.
2015. aug. 1. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!